Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz coolrider #2593 üzenetére

Elkezdtem a topicot olvasgatni mert Xs-ről akarok 11 Pro Max-ra cserélni, de megakadt a szemem a hozzászólásaidon.
    10 éve használok iPhone-t, már vagy 6-7 megfordult a kezeim között, de egyiket se sikerült úgy leejtenem hogy a kijelző törjön. Ha olyan bénán esik le hogy a kijelző tompítja az esést akkor bármilyen kijelző be tud törni, ez nem iPhone sajátosság. :)
    Illetve folyamatosan a G7-hez hasonlítod. Nagyon más ligába játszik a 2 telefon, mind az OS mind pedig a szolgáltatások terén.
    Be kell látni hogy az iPhone-t nem neked találták ki, fölösleges a kákán is csomót keresni hogy mit jelent a legyintés pl. Meg iPhone-nál régen se kellett törölgetni az appokat, mert a memóriakezelése sokkal jobb mint az Android-nak.
    Illetve írtad hogy kesze kusza az egész rendszer. Erről nem az iOS tehet hanem "te". Mivel te x évig gondolom droidos telefont használtál, és azt szoktad meg. Erről pedig tényleg nem a telefont tehet. Nekem is van hogy kolléga droidos telefonját kezembe fogom, és számomra totál bonyolult az egész rendszer hogy mi hol van. De erről nem a telefon tehet, hanem "én". Mivel több mint 10 év iOS után nem lehet átszokni napok alatt egy másik rendszerre.
    Nem csesztetni akarlak a fentiekkel, de úgy alkotsz véleményt a telefonról/rendszerről hogy életedbe nem használtad pár hétig folyamatosan.

Új hozzászólás Aktív témák