Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz
BestofJAVA #5303 üzenetére
Eleve többféle akkuval készülnek a telók típuson belül is és vannak esetek amikor másfél évesen cserélni kell
Van hogy 9 hónapos iPhone már csak 88%-os
-
Navaren
aktív tag
válasz
Ahhoz képest, hogy megjelenéskor mindenki azt magyarázta, hogy egy év alatt kukázhatom majd a fülest, akkucsere-lehetőség pedig nem lesz, most is használható azért, pedig nem dísznek van.
2019 októberi vásárlás.Minden nap egy órás edzés alatt is használom, napközben headset-ként is egyszer-egyszer kell, illetve reggelente szoktam youtube-ot, híreket nézni vele, higy ne ébresszem fel a
házisáéletem szebbik felét, most nyaranta meg a kertben használtam sokat.
Ami viszont bosszantó, hogy nem mindig ‘tölt’, ha a füleseket visszarakom a tokba.
valami érintkezési hiba lehet, pedig rendszeresen meg szoktam tisztínai, és baromi idegesítő, mikor reggel veszed észre, hogy a jobb oldali füles 11%-on áll, a másik meg fullon van.
Az iPad azert érezhetően kevesebbet tud, de hát 4 éves, nyúzva is van.
A 11 Pro-m viszont 2 éves, 92%-ot ír az akku úgy, hogy két-háromnaponta töltöm, és nem egyszer egész éjszaka az iPad töltőn ragad, pedig elvileg ezt nem kéne.
Alapvetően nem érzem sokkal rosszabbnak az akkut, inkább ilyen hirtelen merülései vannak, hogy egyszercsak eltűnik 30% egyszer-egyszer (értsd: kéthavonta), aztán megrázza magát és rendben van. -
válasz
Nem tapasztaltam ilyen “feltűnő” elhasználódást, normál mértékig igen. A megjelenést követően vett 6s plusom a mai napig használatban van másodtelefonként, most lett 80%-os az akksija. Ez így 5 év alatt elfogadható.
-
totopad
senior tag
válasz
BestofJAVA #5285 üzenetére
A régi tulaj tol neki egy restore-t, te pedig csinálsz magadnak egy új itunes acc-ot és menni fog, új nem lesz a készülék, de elvileg nem marad semmilyen adat sem a régi tulajtól, neki a biztonsági mentésében lesz benne.
Az akksi csere X, gúgli a barátod!
-
Navaren
aktív tag
válasz
BestofJAVA #5240 üzenetére
Launch idején volt némi szoftveres para a 12-es széria körül, és én is úgy éreztem, hogy a 11 Pro szebb képeket lő bizonyos oldalak (köztük ez is) teszképeinél adott témáról, adott körülmények között.
Azóta azért helyre állt a rend és láttam hihetetlen szép i12PM fotókat, de azt kolegával rég óta megállapítottuk, hogy a 11 Pro képei legalább olyan jók, mint az ő 12 mini-jén készült felvételek.
sima 12-es iPhone viszont meglepő módon nincs az ismeretségi körömben, így meg nem mondom, hogy az, vagy a i12P milyenekt lő az enyémhez képest. -
Tiger.
nagyúr
válasz
BestofJAVA #5240 üzenetére
A sima 12-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest