- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tehát azt állítod, hogy lerakod az asztalra, távolabbról raboksz, és a kezeddel csusztatod akkor neked mindig rezeg?
Most mivaaan? Komolyan, ne menj át fárasztóba. Ez milyen kérdés most?
Mi az, hogy lerakom az asztalra, meg távolabbról rábökök?
Arról volt és van szó, ha a FACE ID hibázik, akkor 3 rövidet rezeg (igen asztalon is), és 3 hiba után már kódot is kér. <<<Ezen mi olyan nehezen értelmezhető?
Hogy jön ide a fenti kérdés? Amit nem is értek, akárhogy olvasom, pedig már fejjel lefelé is megpróbáltam.
Én arról nem tehetek, meg az Apple sem, ha neked minden fényerő kevés, valószínűleg a sok fény, amiről írtál, hogy abban dolgozol, egyszerűen szétcseszte a szemed. Én napszemüvegben, tűző napon is simán olvasom/látom a kijelző minden részletét.
És még soha nem olvastam olyat, hogy XS - Pro (Max)-on ez valakinek kevés lett volna. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nyilván beállítasz valami olyasmit, vagy a tkm tudja, hogy nálad ez miért működik így...rosszul. Mert ez így rosszul működik, pontosan ez egy azonnali visszajelzés, hogy az arcod mittomén zombie lett, vagy olyan napszemüveg van rajtad, ami miatt nem tudja rendesen szkennelni etc...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem értem most ezt a választ...
Helyesen úgy kell működnie, ha nem ismeri fel az arcod, akkor egyből "hiba rezgés", függetlenül, hogy kér-e kódot, vagy sem. Ilyenkor megkér, hogy legyints, mármint, hogy próbáld újra...Három hibás face id esetén, jön a kód kérés, de minden esetben közben rezeg is. Ez a lényege. Ez pro max-on ugyanígy működik. -
Tomace91
senior tag
Ezért érdekel, hogy másnak is van-e mert neked tök jó nekem nagyon rossz kéne más is, hogy neki milyen.
Neked amúgy ha ráböksz mit ír mennyi volt időben a háttértevékenység?Mondjuk, ahogy látom nálad most is be van lőve a Battery Saver, mivel narancs az akku ikonod, nekem ez csak éjszaka van belőve.
-
Drakmusz
addikt
Ezeknek a pontszámoknak semmi jelentősége nincsen.
Nem azért lesznek jók a fotóid mert a készüléked esetlegesen előrébb van sorolva.
Meg tudod nézni a képeket teljes méretben, illetve eléggé részletesek a tesztek.Így az ember könnyebben tudja kiválasztani a neki tetsző képi világot.
A mai csúcsmodellek barmelyikével lehet jókat lőni, nagy különbségek nincsenek. -
-
Ti^Em
aktív tag
nincs mit, lehetne ezt részletezni, de ha nem fotózol akkor ne bonyolítsuk. A lényeg, hogy ahonnan a focust veszed onnan fényt mér a készülék, mivel bent volt sötét ezért az egyik képen a focus a benti sötét részeken volt, így az automatika kompenzált. A másik képen az ablakon volt a focus ezért minden más elsötétedett, hogy az ablakból érkező fényt kompenzálva elkészüljön a kép. Ezt kipróbálhatod bárhol, ha leülsz 1 ablakkal szemben és ráböksz az ablakra akkor a környezet sötétebb lesz, és szépen kilátsz majd az ablakon, míg ha a sötét benti ablak alatti részre böksz akkor az ablak ki fog égni. Lehetne kompenzálni de nincs pro módunk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem (sajnos) egyikben sem jobb (ami gáz), sőt, amikor magát fényképezte a srác, konkrétan másik arcot adott neki az iPhone. MQ2Y2 monitoron néztem, ami a világ egyik legjobbja. De...A legtöbb képnél ezek a különbségek talán csak hangyamorzsányi , tehát mind a kettő készülék nagyon frankó képeket lő és nyilván a világ legjobb mobil fényképezői is egyben, de a gugli - még mindig - jobban tudja mi a természetesség. Erre a legjobb példa, mint írtam., a faszi arcánál és kínai ételes kocsinál megdöbbentő, hogy mekkorát csalt a 11 pro és nagyon rosszul.
------------------------
Mod:
Viszont a pixel 4 simán besöpörheti a világ legocsmányabb kinézetű mobilja címet. Megint! -
Szia,
Semmit sem kell megerősíteni, egyszerű az egész:
Az Apple egy év korlátozott gyártói jótállást nyújt - a honlapjukon olvashatod -, amellett ha hivatalos hazai forrásból vásárolsz és a megfelelő számla a birtokodban van, akkor a kapcsolódó hazai jogi szabályozás alapján van egy év teljes körű jótállásod és kettő év szavatosságid - ezek a vásárláskor/átvételkor indulnak és párhuzamosan futnak, így a második évben már csak a szavatosság adott, ami nem annyira kedvező a fogyasztó számára, mint a jótállás.
Zanza: [link] -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azzal, hogy emeli, meg csökkenti, azzal nincs gond, csak nem úgy, ahogy kellene, gyakran világos helységben sötét, éjjel meg ha felveszem, kiégeti a retinám, de...
Ez nem mindenkinél van, viszont már többen itt is jelezték. És már akkor írtam róla, mikor megvettem a telefont, hogy nem jól működik ez a része, 13.1-2 update óta. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A clearplex-et én is kipróbáltam, 2 teljes napot bírtam nézni, utána letéptem róla, és akármennyire azt mondták nem karcosodik, hát az karcos volt, ugyan tényleg el lehetett tüntetni hajszárítóval, de kb 4-5 óránként lehet ezt csinálni, ráadásul ki sem ér a széléig.
Egyrészt furcsálltam azt is, hogy azt mondják semmi baja nem lesz a hangszórónak attól a löttytől, mert "kiszárad", de azért letakarhatnák, mert rendesen folyik oda be a cucc.
Ez a clearplex tényleg egyvalamire jó, hogy jól elba....a a kijelző minőséget és mivel nem ér ki a széléig, ott szépen a karcoló porok megfogják tenni hatásukat.------------
XPRO
[link] <<<< Ezt már elég régóta írtam és több helyre is évek óta várok rá választ, de azóta sem kaptam...
----------De mindegy nekem, a te telefonod, dehogy egy 5-600 ezres készülékre csak is minőségi 100%-ban lefedő üvegfóliát raknék (raktam is), mert ezen már a tkm spórolna...
-
lo_jo
senior tag
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ki beszélt itt arról, hogy bontsd ki a gyári (szintén alap) fülest?
Én LGG2 óta shure 535-öt használok, ami az egyik legtermészetesebb hangzást tudja a mai napig. De ha veszel egy sennheiser ambeo-t, ami mellesleg binaurális mikrofont is tartalmaz, akkor többet nem fogsz semmit hangszóróról hallgatni.
De, ha te erre vagy rákattanva még mindig olcsóbb és nagyságrendekkel jobban szól, ha mellé raksz BT hangszórót. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Leírtam már, hogy semmi különbség nincs, videót is raktam be, több tesztoldal is leírta már, hogy semmi különbség nincs. Ma veszed át a telefont, akkor meg minek, nemsokára hallani fogod, hogy ez a része SEM változott az xs max-hoz képest. A durva előrelépés kamerában történt, a kijelző nagyobb fényerőt tud, amit csak tűző napon tudsz kihasználni. Az A13 egyelőre csak papíron gyorsabb, nekem ez szúrja legfőképp a csőröm.
Az aksi néhány órával jobb, de ez a része sem érdekel annyira. Én már leírtam miért cserélek mindig, mert egyrészt ez az egyik buziságom, a mobilok.
Másrészt ez csak egyszer van 1 évben (ez a legfőbb ok), de droidból meg már naponta jeleni meg egy flagship-nek nevezett "izé"
Plusz az új garancia. -
Rinocerosz
őstag
Sokan írták, hogy az iPhone XS Max-on be tudják állítani a Very heigh módot is viszont a iPhone 11 modelleken nem. Lehet még az a13 chiphez kell valamit kódolgatniuk. Viszont neked XS Max van nézd meg, hogy be tudod e lőni a grafikát.
Egyébb:
Azon meglepődtem, hogy a samsung elég szépen vitte a játékot, azt hittem úgy teljesít majd mint a huawei, de nem és még max-ra is be lehetett állítani a grafikát. Mondjuk a onepluson volt a legjobb, de szerintem idő kérdése és az iPhonon fog jobban futtni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Talán ezen a videón lehet a legjobban érzékelni, hogy az xs és a pro ugyanúgy szól, de jóval szebben adják elő magukat, mint a konkurensek. [link] De engem ez a része sosem érdekelt, ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek, arra megvannak a céleszközeim, minthogy ezt egy mobilon "élvezhessem"...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Milyen hangzás? A telefon-hangszóróra gondolsz, vagy a dac-ra?
Ugyanaz van benne, mint az xs max-ban. Semmivel sem szól jobban, vagy rosszabbaul a kettő egymás mellett. A pro max dolby atmos funkciója, meg nyilván leesett már mindenikek, hogy csak a füledet veri át.
Fotóban viszont jóval szebbeket lő a pro max. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Veszel egy asus rog rapture gt 110000-ret és még a harmadik szomszédnál is kiugrik a wifi térerőd! Nem lesz olcsó ezt aláírom, de a specifikációkat nemcsak odavésték, mint a legtöbb fos router-re, amit akkor sem tud, ha ráteszed a telefont, nemhogy másik szobában (már)...
-
lo_jo
senior tag
Azért ezt gondold át, mert a panel beton fala sokkal "ártalmasabb" egy 5GHz jelnek, mint a tégla. https://eyesaas.com/wifi-signal-loss/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah ez így ok, de ahogy írtad, nekem másképp jött le. A megoldás, több (minőségi) erős jelet továbbító és ami a dobozra spec...van írva, azt valóban tudó router elosztása.
Az 5ghz egy tetves porszemre is haklis, de én csak azt használom. Az egyik Asus router-nél több, mint 900-zat is gurított a max, de a
fele mindig stabilan megvan, bárhol a házban. -
Rinocerosz
őstag
Ez tényleg így van :)
Az 5ghz gyorsabb, viszont kisebb a hatótáv. Sajnos tapasztalataim alapján instabilabb is.
A 2.4 Ghz nagyobb hatótáv, viszont lassabb sebesség. ( nekünk panelban például a 2.4ghz néha annyira lassú, hogy egy youtube videó is zavaróan lassan tölt be)Viszont mibel 5ghz másnak nincs az süvít mint a villám
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van nekem egy [link] ilyen tokom, ajándékba kaptam a nejemtől. Soha nem használtam, utálom a tokokat, de...
Azért az a kamera kivágást meglehet csinálni teljesen szépen, hogy használható legyen. Itt direkt mentek arra (indokolatlanul), hogy vegyél új tokot. Nem azért lett hangyapöcsnyi milliméterrel nagyobb, mert nagyobb aksit kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debian GNU/Linux
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VR topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest