Új hozzászólás Aktív témák

• temes69

aktív tag

Hali,
    Egy hétvége után azt kell mondanom, hogy ami először nagyon hiányzott az AOD és az értesítései led. Iphonet mozgatni kell, hogy lássam hogy történt e valami amig nem voltam az adott helyiségeben ahol a telót hagytam(tudom, vegyek órát :) ). Ezt már kezdem megszokni, nem vészes.
    Ütemezett ne zavarj mód van benne de napokra lebontva nem tudom állítani. Ez szintén szokható.
    Először még keresgéltem a vissza meg a home gombot, de már megszoktam. Szándékosan nyomkodtam a samut is még azért és sokkal sokkal fluidabb a rendszer mint az android, pedig a note8 sem rossz még ma sem hardverileg. A kezelést már megszoktam, furcsa volt még az alkalmazás menü hiánya de mappázni lehet. Most már teljesen ráállt a kezem, semmi gond nincs vele.
    Az akksija brutálisan bírja. Vasárnap hajnalban levettem a töltőtől és azóta nem is kellett töltenem. Vasárnap kb 10%-ot merült. Mondjuk vasárnap nálam a pihi nap, nem is használtam, de most reggel úgy jöttem el melóba hogy még83%-on volt, majd kiderül ma hogy bírja.
    Kellemes meglepetés volt, hogy kaptam kaptam egy év ingyenes előfizetést apple tv-re az új iphone mellé :) Most már 3 streaming platformon is tudok tartalmat fogyasztani :)
    Első körben ennyi, ami még most is zavar, hogy az akku töltöttségét nem írja %osan, csak akkor ha lehúzom az értesítési sávot. Ez hiányozni fog.

Új hozzászólás Aktív témák