Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak cikkírói stílusról beszéltem, anélkül, hogy személy szerint beleálltam volna bármelyik tesztelőbe, egy szóval nem említettem, hogy almáék mindent jól csinálnak. Az, hogy az SE tesztjéből idéztem, amit pont te írtál, csak azért van, mert mostanában jelent meg, egyébként anno az i5-nél ugyanez volt a benyomásom, annak nem is tudom, ki volt a szerzője és nem is lényeg. A héten viszem vissza cserére az 5c-met cseréltetni, elég ideje használom a cuccaikat, hogy ismerjem az előnyeiket, hátrányaikat, tehát nem arról van szó, hogy játszom itt Tim Cook fogadatlan prókátorát.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #163 üzenetére
Persze, hogy írok ide is, hiszen ez nem csak tesztoldal, hanem egyben fórum is, ahol lehetséges az eszmecsere, ráadásul az országban a legnagyobb ezen a területen (egyébként másokhoz hasonlóan sokkal több időt töltök hozzászólások olvasásával, mint a topikindító cikkekével). Jelen esetben szimplán megfogalmaztam egy észrevételt, egyébként alapvetően nem kötözködni járok ide, és sok forrásból tájékozódom. Az pedig, hogy az ember ignorál valamit, nem jelenti azt, hogy az adott dolog attól kezdve nem létezik.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #157 üzenetére
"Az összes cikkük ilyen." Hát ez az...
Egyébként ideális esetben egy terméknél se a bemutatón elhangzó - akár bullshit - PR-szövegek meg a hivatalos, cukormázzal vastagon bevont termékfotók és -videók alapján dönt a potenciális vásárló, hanem megnézi, kézbeveszi, kipróbálja élőben. Szép az SE? Szép, ez persze ízlés dolga, szerintem az. Baromi erős, jól összerakott darab? Igen. Van konkurenciája? Nincs. Az alma legolcsóbb készüléke perpill? Igen. Kell ez nekem, van rá annyim? Kell/nem kell, van/nincs, nem kívánt törlendő. Van ehhez a pár praktikus kérdéshez (meg a TUDATOS vásárlás előtt felmerülő további néhányhoz) KÖZVETLENÜL köze annak, hogy mekkora az Apple készpénztartaléka, részvényárfolyama, meg hogy négy éves vagy öt hónapos a formaterv? Nincs. Ki lehet térni persze a cégfilozófiára meg az üzletpolitikára, de attól a készülék, ami tesztelés alatt áll, se jobb, se rosszabb nem lesz, az érzelmi alapon IS döntő olvasókat - és ez szinte mindannyiunkban jelen van valamilyen mértékben - viszont pár efféle félmondat, mondat nagyon is befolyásolja, emiatt nem tartom ezt túl elegáns dolognak. Nem kell persze gépiesen csinálni az egészet, semmi gond a humorral, a szarkazmus viszont vékony jég, azzal csínján kell bánni. -
törölt tag
válasz
Jim Tonic #154 üzenetére
"...tesztalanyunkat egy az egyben az iPhone 5s burkolatába csomagolták, mégis álszent módon azzal a dumával jöttek, hogy ezt a dizájnt a júzerek imádták. Igen, 2013-ban, de azért a sok milliárd dollárból, ami szegény cupertinóiaknál rendelkezésre áll, lehetett volna egy kicsit korszakalkotóbbat, vagy ergonomikusabbat létrehozni..." Szerintem az objektivitás és ez a hangnem pl. köszönőviszonyban sincs egymással, legfeljebb a kocsmaasztalnál, hat sör után.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #139 üzenetére
Képző-, ipar- és alkalmazott művészeknek jó választás, persze nem pályakezdőknek, első eszköznek. A MacBook Prokon, iMac-eken is ránéznek a netre, facebookra meg filmeznek a felhasználók, tehát csak attól, hogy ezt is lehet lehet vele, nem lesz kevésbé Pro. Ugyanakkor az tuti, hogy állati nagy könnyebbséget jelent(het) a munkavégzésnél, hogy nem olyan módon jelenik meg a kép a monitoron, mint egy Wacom táblánál, hanem közvetlenül ott hagy nyomot a Pencil, ahol a fizikai kontakt van, ráadásul egy nagyon durván jó kijelzőn, gyakorlatilag azonnal.
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #133 üzenetére
A tehetség része a dolognak tény, de nem kell alábecsülni a dolog technikai hátterét. A jó festő is tud iskolai vízfestékkel, Nebuló ecsettel félfamentesre olyat rittyenteni, hogy jóskapista becsokizik tőle, de nem véletlen, hogy színenként 800-1000 forintos akvarellel, 10000 forintos Isabey nyestecsettel dolgozik 300 grammos hidegen mángorolt Fabriano papírra.
-
törölt tag
Nagyon kipróbálnám, bitangjó lehet rajzolni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest