Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Na az első tapasztalatok a 2020-as Ipad Pro után ( mindkettő 12.9” 128 GB Cell+Wifi) :
Jellemzően napi 7-8órát használom asztalon, Magic Keyboardon, irodában Telenor korlátlan net adatkártyával mindkettőt. Az M1-es nálam mobilneten jobban bírja akkuval. Pontos számot még nem mértem, de érzetre olyan 15% lehet az előnye.
A kijelző sokkal sokkal jobb let. Nekem közelebb van az OLED kijelzőhöz, amit a Samsung Tab S6 után picit hiányoltam a sötét képei miett.
Más különbséget nem érzek. De a filmek és az akku miatt NEKEM megérte. De ez egyéni preferencia kérdése. -
törölt tag
Ez már nagyon off, de a legtöbb embernek nem konkrétan a Windows-al van baja, hanem általában a PC ökorszisztéma megbízhatatlanságával. Azaz hogy minden külön kézben van és ha valami nem áll össze, akkor megy az egymásra mutogatás, hogy a hardver a hibás, a driver a hibás, a szoftver a hibás, az os a hibás, de legfőképpen a user a hibás, hogy miért azt a hardvert vette, miért azzal a driverrel, miért ahhoz a szoftverhez.
Az MS meg amolyan önjelölt szabványhivatalként őrködik az egész felett és mivel mindenki kénytelen valamilyen szinten hozzá igazodni, a Windows lesz az elsőszámú felelőse a nyomorúságukért akár tehet róla, akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest