- VoLTE/VoWiFi
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #72 üzenetére
A tablethez csatolt billentyűzet nem azért korlátozó, mert hozzá van csatolva, hanem a mérete miatt, a kijelző szintén, még a Macbookom billentyűzete is az éppen elmegy kategória, ha asztalnál ülök, azonnal megy a dokkolóra, ahol van rendes billentyűzet és egér. Én személy szerint egy grafikust se ismerek, aki iPaden rajzol, bár tény, hogy nem mozgok nagyon ilyen körökben. Én személy szerint logikusabbnak tartok egy általános felhasználásra praktikusabb eszközt és hozzá egy külön táblát, amit igény szerint le is lehet választani, ha éppen nem kell, de simán lehet, hogy csak nem értem, miért jó ez. De OK, parkba kiülni digitálisan festeni jó az iPad, ettől még a Pro létjogosultsága jelen formában nekem továbbra is kérdéses és nem látom logikusnak a lineupot. Nekem úgy lett volna logikusabb, ha vagy kap MacOS-t, vagy a Macbook érintőkepernyőt. Vagy legalább az IPad OS kap kiterjesztett képernyő funkciót és nem fixen fullscreen appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- VoLTE/VoWiFi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest