Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
üzenetére
A tablethez csatolt billentyűzet nem azért korlátozó, mert hozzá van csatolva, hanem a mérete miatt, a kijelző szintén, még a Macbookom billentyűzete is az éppen elmegy kategória, ha asztalnál ülök, azonnal megy a dokkolóra, ahol van rendes billentyűzet és egér. Én személy szerint egy grafikust se ismerek, aki iPaden rajzol, bár tény, hogy nem mozgok nagyon ilyen körökben. Én személy szerint logikusabbnak tartok egy általános felhasználásra praktikusabb eszközt és hozzá egy külön táblát, amit igény szerint le is lehet választani, ha éppen nem kell, de simán lehet, hogy csak nem értem, miért jó ez. De OK, parkba kiülni digitálisan festeni jó az iPad, ettől még a Pro létjogosultsága jelen formában nekem továbbra is kérdéses és nem látom logikusnak a lineupot. Nekem úgy lett volna logikusabb, ha vagy kap MacOS-t, vagy a Macbook érintőkepernyőt. Vagy legalább az IPad OS kap kiterjesztett képernyő funkciót és nem fixen fullscreen appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi