- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #123 üzenetére
Munka szempontjából amúgy? Igen én is kaptam hozzá o365 1 éves előfizetést. de az iWork nekem elég, majd Libreoffice kerül rá...
Amúgy pedig igen, ha munkára használsz valamit, akkor hiányozni fognak rá a megelelő programok. Mert hát játszani k...rv@ drága. Nekem mint befektetés megérte, de ha pl System adminisztrációja használom, röpke pár óra volt ameddig össze kellett vadászni azokat a szoftvereket, amiket úgy az iparban használnak, már amelyik megvan rá, de tudom, nálatok trollországban mindenre is mást használnak, mint amit a világon bárhol. Szóval ja ezt a cuccot a Rosetta2, brew, és port menti meg nem az M1 jelen pillanatban még.
Pár év múlva nyilván lesz rá minden, de most még nincs.
Azért ez nagyon vicces, hogy te magyarázol arról, bárki panaszkodik arról. hogy még kompatibilitási probléma van vele, mert hát ha Te ezeket nem használod akkor senki...Ember Te normális vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest