- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #123 üzenetére
Munka szempontjából amúgy? Igen én is kaptam hozzá o365 1 éves előfizetést. de az iWork nekem elég, majd Libreoffice kerül rá...
Amúgy pedig igen, ha munkára használsz valamit, akkor hiányozni fognak rá a megelelő programok. Mert hát játszani k...rv@ drága. Nekem mint befektetés megérte, de ha pl System adminisztrációja használom, röpke pár óra volt ameddig össze kellett vadászni azokat a szoftvereket, amiket úgy az iparban használnak, már amelyik megvan rá, de tudom, nálatok trollországban mindenre is mást használnak, mint amit a világon bárhol. Szóval ja ezt a cuccot a Rosetta2, brew, és port menti meg nem az M1 jelen pillanatban még.
Pár év múlva nyilván lesz rá minden, de most még nincs.
Azért ez nagyon vicces, hogy te magyarázol arról, bárki panaszkodik arról. hogy még kompatibilitási probléma van vele, mert hát ha Te ezeket nem használod akkor senki...Ember Te normális vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest