- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Hatalmas írás
Nekem most a legújabb 11 pro van. Elsőnek MBA-t szerettem volna venni, de előtte win 10 tabletem volt, megszerettem a kompaktságot, csak a vindózosság nyűgeit nem sikerült.
Amióta megvan az almás, azt azóta se kapcsoltam be, nem tud olyat a win-es, amit az iPad nem, és ezt élvezet használni az idegrendszerem roncsolása nélkül is
Szóval, ezt tudják almáék. Lehet őket ekézni, kinek a pap, kinek a paplan, de sokkal kifinomultabb a hw/sw, mindezt ökoszisztémában a telefonommal, órámmal, tévémmel.
Bocs, ha nagyon off, de ezt muszáj volt most kiírni magamból. -
Pont erről beszélek.
Az MS Surface más, ezt a legtöbben azért elismerik. A 10-20éve kapható cuccokat nem is ajánlottam soha senkinek, akkor sem, amikor ultramenő volt. Pontosan ezért, mert nem érte meg a felárat, nem volt kiforrott, bár a koncepció tetszett.Amikor a "windowsos tablet szar" vita alakul ki (körülöttem értelemszerűen gyakrabban
) akkor valahogy mindig lenovok, általad említett Fujitsu, meg hasonló gépek jönnek elő.
Én abban az időszakban, amikor még messze nem tartott itt a win10+tablet kombó, MacBookot használtam és ugyanebben a vitában védtem az applet, miszerint bocsi, de az a legjobb éppen kapható. Akkor ez számomra annyira egyértelmű volt, hogy ki mertem jelenteni kategorikusan, hogy nincs jobb. Most más a helyzet, mert az a szöveg, hogy ADOTT FELADATRA nincs jobb, de másokkal ellentétben én felfogom, hogy VAN, amire egy ipad JOBB választás, mint más lenne. De ez nem menti fel az alól, hogy korlátozott, meg a cikkben lévő összeállítás borzasztóan drága AZÉRT, AMIT NYÚJT.Nem véletlen mentem át apple után Surface vonalra. Nem tökéletes, de jelenleg ezt tartom a legjobb opciónak. (Az én feladataimra)
-
törölt tag
Jelen esetben azért, mert erről szólna a teszt is? És ez az, amiért sokan kritizálják az egészet: pl. én is, ahol nem a termék maga a baj, hanem ahogy valaki elkezdi használni és méricskélni: vegyünk hozzá Hub-ot, vegyünk hozzá touchpadet, vegyünk hozzá egeret, vegyünk hozzá klavit, állványt... Kiváltja a laptopot? Egy legó laptop kiváltja. A standalone termék továbbra sem. Miközben a maga feladataira továbbra is kurva jó termék. Csak ha ennyi mindent kell mellé venni, akkor nem váltja ki.
Saját esetemben: kellene egy fasza tablet, 15" min. FHD felbontással, Win, Linux vagy Android OS-sel, fasza tollal és kézírás felismeréssel (amikor próbáltam a Samu és a Huawei jónak tűnt), pár porttal, sok RAM-mal és háttértárral. Ilyen után elkezdenék gondolkodni rajta, hogy használjam, és az gyakorlatilag ki is váltana egy laptopot esetemben. Ha monitorra, tv-re kiküldve tudna desktop módot is, már túl jó lenne. -
Tikakukac
titán
De könyörgöm, miért kell erre mindig "valamit kivált"-ként gondolni?
Ugye? Ketten vagyunk ezzel a kérdéssel kérdezd meg azoktól, akik ezt mondják.Hány ezer olyan pont van a technikai fejlődésben, ami hozott valamit, de nem váltott ki egyértelműen valami mást? Miért pont a szerencsétlen tabletben találja meg mindenki az ellenséget?
Na ez az. Ezt nem értem meg, hogy miért megy a bizonygatása nonstop ennek.Én használok ezt is, azt is, ráadásul sokat is. Igen bajban lennék csak az asztalimmal vagy csak a tabletemmel is. A laptop az kvázi egy kb. jó átmenet, most egy hónapig arról leszek vidéken, nem fogok beledögleni. De csak tabbal instant gatya lenne.
-
Tikakukac
titán
Kiváló írás. Lehagytuk azt, hogy mindig konzekvensen lehagyja a "nekem elég" csoport azt, hogy vagy van mellette PC, desktop, céges valami vagy amikor gondja van, már ír is messengeren, hogy figyu ez meg az van, meg tudod nekem csinálni?
Mindig ez a séma. Volt olyan, aki nem vicc, telón meg tabon próbálta hackelni a szakdogát is. ZH írások simán mentek telón is egyeseknek. Nyilván szemük kifolyt, kezük leszakadt meg fele megbukott, mert össze-vissza ugráltak a tesztsorban, de soha nem mondta volna egyik se azt, hogy lett volna bármi gondjuk abból, hogy ezt használják
Van haverom, aki tipik olyan, hogy áh, a nagy teló elég mindenre. A beszélgetésünk fele abból áll, hogy neki konvertálok, nyitok meg vagy másolok dolgokat. De mindenre elég és tökéletes. Így, hogy vagyok én, így igen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest