- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
collecting #104 üzenetére
Ez pontosan így van. 1000 éve olvasom a topicot, és amióta forog a föld, azóta megy a hittérítés.
Lehet hogy még most feleslegesen erős, de idővel jól fog jönni, hosszú távra tervezek ezzel a vágódeszkával.
Nyilván lehet papíron erősebb hardvert venni, viszont az ökoszisztémát és stabilitást nem hozza más ablakos lapos. Nekem is van egy pl, de ameddig nem jött meg a bill, csak alátétnek használtam, hogy nem karcolódjon az iPad alja.
Nekem kiváltja a laptopot 100%-osan, picit sem hiányolom azokat a plusz funkciókat. De természetesen mindenkinek más az igénye.
Írva: iPad 11 Pro-ról, Magic Keyboard-dal. -
CrAzY88
aktív tag
Hatalmas írás
Nekem most a legújabb 11 pro van. Elsőnek MBA-t szerettem volna venni, de előtte win 10 tabletem volt, megszerettem a kompaktságot, csak a vindózosság nyűgeit nem sikerült.
Amióta megvan az almás, azt azóta se kapcsoltam be, nem tud olyat a win-es, amit az iPad nem, és ezt élvezet használni az idegrendszerem roncsolása nélkül is
Szóval, ezt tudják almáék. Lehet őket ekézni, kinek a pap, kinek a paplan, de sokkal kifinomultabb a hw/sw, mindezt ökoszisztémában a telefonommal, órámmal, tévémmel.
Bocs, ha nagyon off, de ezt muszáj volt most kiírni magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest