- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Már többen írtuk, hogy ki tudtunk váltani laptopot iPaddel, mert nem x86 programozást és nem pixar filmvágást csinálunk rajta.
Ki írt amúgy ezekről? Én olyan hétköznapi egyszeri dolgok miatt ülök gép elé, amikbe beszakad az iPadom, hogy csak na. És nem a hardver a gond, ezt kéne már a buksiba beverni, nem pedig nonstop csúsztatásokkal érvelni, mint az sikerült most megintDe ez mind elmegy a fületek mellett, mert ti ragaszkodtok egy-egy kivételhez, hogy "ugyehogyugye".
Most akkor kiváltja vagy nem váltja? Van kivétel vagy nincs? Durva oximoron van itt a sztoriban, ez az, ami igazán elmegy a bizonyos fül mellett, inkább a karate van arról, hogy az Alzaban mi mennyibe kerül.Senki nem mondja, hogy mindig minden esetben kiváltható minden laptop iPaddel
Megint a fül és az elmenés. Már szerintem legalább kétszer be volt linkelve mit mondd az Apple a Pro szériáról. Akkor ők is hazudnak? Vagy csak rosszul fogjuk ezt is, vagy izé, olvassuk.mert ugye maga a laptop szegmens is elég széles a Pentiumoktól az alienware-ekig bezárólag, szóval például a laptop szegmens alja se megfelelő arra, amire a teteje és fordítva, szóval még egy laptop se vált ki minden esetben egy másik laptopot, nemhogy egy iPad.
Beakadt ez a hardver lemez. Nem, nem ez volt eddig sem a gond.Ennyi első körben.
-
Tikakukac
titán
válasz
collecting #116 üzenetére
Van aki videót vág vagy akar 0-24-ben tableten?
-
Tikakukac
titán
De könyörgöm, miért kell erre mindig "valamit kivált"-ként gondolni?
Ugye? Ketten vagyunk ezzel a kérdéssel kérdezd meg azoktól, akik ezt mondják.Hány ezer olyan pont van a technikai fejlődésben, ami hozott valamit, de nem váltott ki egyértelműen valami mást? Miért pont a szerencsétlen tabletben találja meg mindenki az ellenséget?
Na ez az. Ezt nem értem meg, hogy miért megy a bizonygatása nonstop ennek.Én használok ezt is, azt is, ráadásul sokat is. Igen bajban lennék csak az asztalimmal vagy csak a tabletemmel is. A laptop az kvázi egy kb. jó átmenet, most egy hónapig arról leszek vidéken, nem fogok beledögleni. De csak tabbal instant gatya lenne.
-
Tikakukac
titán
Kiváló írás. Lehagytuk azt, hogy mindig konzekvensen lehagyja a "nekem elég" csoport azt, hogy vagy van mellette PC, desktop, céges valami vagy amikor gondja van, már ír is messengeren, hogy figyu ez meg az van, meg tudod nekem csinálni?
Mindig ez a séma. Volt olyan, aki nem vicc, telón meg tabon próbálta hackelni a szakdogát is. ZH írások simán mentek telón is egyeseknek. Nyilván szemük kifolyt, kezük leszakadt meg fele megbukott, mert össze-vissza ugráltak a tesztsorban, de soha nem mondta volna egyik se azt, hogy lett volna bármi gondjuk abból, hogy ezt használják
Van haverom, aki tipik olyan, hogy áh, a nagy teló elég mindenre. A beszélgetésünk fele abból áll, hogy neki konvertálok, nyitok meg vagy másolok dolgokat. De mindenre elég és tökéletes. Így, hogy vagyok én, így igen -
Tikakukac
titán
Mi fut rajta? iOS? Az. Köszönöm a figyelmet, haladjunk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest