- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Csak nettó marhaság amit írsz. Maximum hacsak nem pc játszol, meg kifejezetten nem pc programokat futtatsz.
Nekem van volt ez is az is.
Maximum a méret amire azt mondom hogy ellenérv a pc melett , nehéz lenne egy 2xx colos tabletet kezelni. Ugyan akkor tablet is teljesen jó, sőt sok esetben kényelmesebb mint egy asztali pc (főleg ) vagy laptopnál multimédiás felhasználásra.
Így internet, zene stream , netflix és tarsai, emailek, ügyek intézésére , idő töltésre, játékra . (Nyilván utóbbi esetben konzol pc erő teljesen fölényben van ) én pct már csak akkor használok ha khm.. tőtenî"" valamit a tékából. Bár ugyan ezt tablet is meg oldja.
Filmet igaz max szolgálatban nézek rajta ,mert otthon van a 180 centis okos tv aztán azon az élvezet,nem 7 8 ,15 vagy akár 24 collon .
Konzol szintén adott.
Inkább flglamazzunk úgy hogy nem mindenkinek megfelelő a tablet,de a többségnek már korántsem akkora kompromisszum mint régebben volt.
Főleg ha okos tv , és konzol birtokában is van.
Szól ez kukacnak is ,meg mindenki másnak is aki legalább annyira ellene van a tabletnek ,mint ellene és forditva. Itt az a szomorú hogy pár nagyokos aki szerint jobban tud mindent mint a másik , (mind2 oldalra értem ) és azt hiszik különbek mindenki más hülye
. Akinek tablet kell használja azt akinek pc azt .
Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest