- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
lollipop #659 üzenetére
Szerintem a fehér keret egyátalán nem zavaró. iPhone-om is fehér de semmi pénzért nem vennék feketét telefonból sem. Jó hát persze nyilván világosabb mint a fekete szín, de ez engem egyetlen 1x sem zavart hogy fehér a keret.
Vigyáztam nagyon a feketére is, meg van 1 nagyon frankó felülről becsúsztathatós tokom, de a feketén szinte már 1. nap került rá 1 nagyon vékony hajszálkarc. Na most fehér már volt asztalon is lent, meg azért használom rendesen, cipelem magammal mindenhova, és hátlapon egyetlen 1 karc se jelent meg.
-
jozsi252
veterán
válasz
lollipop #655 üzenetére
Szia
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy volt nekem fekete meg fehér mini is. Először sajnos nem volt fehér így feketét vettem, de 1 héten belül meg is váltam tőle, mert hátlap pl kegyetlen módon gyűjtötte az ujjlenyomatot, a fehéren meg ami most van, ennek a hátlapját még 1x sem töröltem le. Igen lehet hülyén hangzik de szeretem mind 2 felét tisztán tartani
Szóval részemről +1 a fehér mini-re.
Szükségem lenne egy képernyőtisztítóra iPad-hez. Tudnátok valamit ajánlani? Mert pl van itthon Victoria márkájú de az teljesen gélszerű és ezzel nem valami jó tisztítani, mintha kenném állandóan. Viszont van itthon SGP na ez pöpec cucc, de ez csak pár ml meg nagyon drága.
Esetleg ha valaki linkelne 1-et ami bevált azt megköszönnném
-
jozsi252
veterán
válasz
tolts.hu #604 üzenetére
Ha nem lett beregelve apple oldalán, akkor ha jóltudom, elkell indítanod a regisztrációt, majd egy képet a számlámról felkell tölteni, és majd így fogja a elhinni a rendszer neked, valójában ott és akkor vásároltad. Amúgy ha EU-s akkor bármelyik APR-be betudod vinni, és akár papírok nélkül is garizzák, abban az esetben ha bevan regelve az apple oldalán. Tudom mert megkérdeztem hogy elég-e hogy bevan regelve mert az enyémnek a papírjait nem találom
Amúgy vigyázz a minivel mert nekem már függőséget okozott
-
jozsi252
veterán
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, előre is elnézést érte
De van olyan hogy bekell melegedni a kijelzőnek?
Ma pl nemtudtam egész nap használni a mini-t, lefeküdtem hogy ágyból böngésszek egy kicsit, és fura módon mintha az első 1-2 percben nemlettek volna olyan szép fehérek a színek pl weboldal háttér, mint amikor úgymond bemelegedett a készülék ( értsd nyomkodtam böngészgettem rajta ) 50%-os fényerőn használom kb. A fehér szín inkább kicsit barnásabb volt
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hogy teljes képernyőn tudjak böngészni, mire kell rámennem?
Volt fekete minim de most végre egy fehéret tudtam szerezni, sokkal jobban tetszik ez a fehér szín.
-
jozsi252
veterán
Szia
Én is csak jókat tudok mondani róla. A kijelző meg egyátalán nem zavaró. Hiába szidják sokan. Amúgyis rászoktam kicsit nagyítani az oldalakra, arra a hasábra amit épp olvasok, mert ha nem nagyítok rá akkor nemtudom el olvasni a betűket. Nem azért mert pixeles, hanem mert nem 2cm-ről nézem.
Illetve sajnos fekete van nekem is, de iPhone-ba a fehér nagyon bejön, így szerintem elfogom adni, és veszek egy fehér iPad mini-t. De az tuti hogy megvan, nemnagyon bírnék ki 2-3 napnál többet nélküle. Rettentő módon kézreáll, nagyon könnyű!. Fogtam iPad 3-at, és egyszerűen buszon ülve 1 órán keresztül nehéz lenne megtartanom. De ez olyan vékony, és könnyű hogy nem gond 1 kézzel se tartani. Illetve akármennyire kínzom nem melegszik egyátalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged