Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Különböző gyártó, op. rendszer, méret, képarány, felbontás. Bár a ppi úgy tudom közel ugyan annyi mindkettőnek. Ha azt vesszük meg vannak az előnyök és a hátrányok is, de ezeket te is elmondtad. Én azt mondanám ha módodban áll tapogasd meg mindegyiket élőben és dönts úgy, ha többet filmezel akkor kézenfekvőbb a 16:9.
Tudomásom szerint az android 4.1 frissítése óta nagyban változott a rendszer dinamikája, gördülékenysége. Nem beszélve arról, hogy a google táblájáról van szó, úgyhogy hivatalos szoftveres támogatásban mindig előnyt fognak élvezni a nexus táblák ami a jövőt illeti.
Mind ezek mellet a fotókat és videókat látván szerintem eléggé el lett baltázva a nexus 10 formavilága
Nekem nem nagyon jön be, pl a széles káva, meg a fekete szín sem. Az USB OTG-t is csak rootal fogod tudni megoldani. Nem beszélve a microSD kártya hiányáról is.
Én ipadet vennék. de ez nyilván én vagyok.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest