Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Stauffenberg #341 üzenetére
Nemtudom en pont ezt hallgatom mar 2.3.x ota. Az android nem laggol. Aztan 3.0 ota pedig, mar egyaltalan nem laggol, viszont 4.0 ota mar smooth-abb mint az iPhone-om, es most pedig, mar a gondolatomnal is gyorsabb...
Viszont ha most ez igy van, es sikerult behozni a lemaradast, akkor gratulalni tudok tenyleg, mert 2008 ota eloszor sikerult elerni ezt!
-
jacis
nagyúr
válasz
Stauffenberg #333 üzenetére
Én is olvastam, hogy milyen gyenge a felbontás , de tegnap amikor megnéztem nem tűnt olyan rossznak.
Mielőtt megveszem újra megnyomkodom és ezt is újra megnézem. -
madgie
titán
válasz
Stauffenberg #318 üzenetére
Ezt a bt billes dolgot azért más is erősítse meg, én csak olvastam róla, nem használtam még semmilyet
Szerk: ha ez segít az ipad döntésben: én is egyre kevésbé tolerálom a kis dpi-ket, mióta iphone 4-em van. Szabályszerűen fapadosnak tűnik ugyanaz a rendszer ipad 2-n a pixelek, élek, ferde vonalak miatt.
Szerk 2: nincs értelmes magyar kiosztás, de ha megtanulod, hogy mondjuk az "o" betűn gyorsan felhúzod az ujjad, akkor "ó" lesz, akkor hamar belejössz (ö és ő átlós felhúzásnál lesz, rutinból mennek ezek majd egy idő múlva)
-
madgie
titán
válasz
Stauffenberg #314 üzenetére
Tudtommal szinte bármilyen BT billel elmegy ez is, de nekem tökre bejött az üvegkopogtatás is, nagyjából 75-80%-os sebességgel írok az iPad-en.
-
bobooo
addikt
válasz
Stauffenberg #314 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged