- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Totheground #861 üzenetére
(#859) randras: tehat akkor az ertesitesi savbol nem tuntetheto el pl. a korabbi hsz-omban emlitett szuletesnapi esemeny? Egyebkent en nagyon hozzaszoktam a swype-hoz de pl. vannak barataim akik utaljak es osszessegeben nem tudom persze, hogy tenyleg gyorsabban lehet-e vele irni, vagy csak ezt hiszem. Mivel neha megakad az iras, marmint nem ismer szavakat vagy rossz szavakat ir be, ilyenkor ezeket javitani kell, stb.. Tehat ez ugye idoveszteseg. Mig egy "normal" barmilyen OS barmilyen billentyuzeten ha az ember bepötyögi a szavakat, akkor ott ugye nem kell torolgetni. Legalabbis wp-n nagyon jol es kenyelmesen lehetett irni, de ios is jo. Szoval nem tudom, hogy ez a gyorsasag tenyleges-e vagy csak ugy erzem.
(#860) erdoke: igen, tudom en, hogy user error
ismergetem a rendszert egyelore, mert hosszu evek androidja utan elegge szokatlan. Retina ipad persze nyilvan jobb mindenben, de en az ar, meret es suly miatt valasztottam inkabb ezt. Viszont ez pozitiv, hogy jon majd google maps ipad-re is, akkor turelem. Bar nyilvan lehet elni nelkule is, illetve ha annyira kell, akkor ott a pixeles verzio bünteteskent
(#861) Totheground: koszi, ezt el is felejtettem, tenyleg januar 31-ig lehetett beallitani.. na mindegy, igazabol annyira nem lenyeg, mert maga a gmail alkalmazas letezik es nagyon jol mukodik (nem ugy ugye, mint wp-n, ahol nincs gmail app, bar az utobbi hetekben ido hianyaban nem kovettem az esemenyeket google vs ms fronton). Raadasul ahogy irtam, elobb jelez, mint a google nexus
El is felejtettem mondani, hogy mennyire jo, hogy semmit nem merul keszenleti allapotban az akksi, vagyis nem tunik fel, hogy merulne, de majd persze megnezem. A jatekok szinvonala pedig, pl. a "Gesundheit", amit legeloszor letoltottem... dobbenetesen jo
-
Hami33
aktív tag
válasz
Totheground #535 üzenetére
A selejtet úgy értem a vevők által garanciában visszaküldött rossz vagy hibás termékek.Van olyan részlegük ahova ezek a darabok jönnek vissza és ott is meg vannak lepődve mennyi visszaküldött készülék van mostanság! Egyébként elárulta,ha sérül a gyári fólia akkor tudják cserélni a fóliát a dobozon. Eltünni nem tud a készülék mint a debreceni eset ahol nem volt a dobozban semmi ott a szállító cég okolható miatta!
-
jacis
nagyúr
válasz
Totheground #489 üzenetére
Basszus vakon vagyok...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Totheground #438 üzenetére
Meg le kellett szopatni az embereket akik megvették fél éve az iPad 3-at.
-
Zjunior
veterán
válasz
Totheground #179 üzenetére
Én meg azt nem értem itt egyes felhasználók miben versenyeznek?
KI mennyit ad el, meg hogy most az Asus ennyivel több Nexus 7-et adott el ...
Tök felesleges nem hiszem h erre verné valaki is!
Akkor vegye azt akinek az tetszik!
De mi köze van hozzá ebben a topicban a NExusnak?
Írja meg a véleményét az adott témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged