- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Ez nem igaz. Mind külső mind belső felépítésben eléggé eltértek egymástól. "
Belsőben egész biztos, ezt nem is gondoltam, hogy azonos lenne. Külsőben mik voltak az eltérések (nem kötekedésből kérdezem, csak egyszerre a kettő nem volt még előttem és külön csak a kamera a kávában, meg a felirat ami beugrik mint eltérő elem)?
-
moonman
titán
mellesleg nem biztos, hogy akarok én ezen a témán még sokat rugózni, ha fejből nem megy, akkor kár is vele foglalkozni. keresve minden rendszerben lehet hibát vagy hiányosságot találni, most ezzel nem fogsz bebizonyítani semmit és én is hiába tépném a számat, hogy a felsoroltak közül egyel sem találkoztam, úgyhogy akár hagyjuk is a dolgot.
-
moonman
titán
bocs, de egy "ez a fájl az internetrő gyütt, nemtom, ki csinálta és miért. megnyitod, paraszt?" kérdés nehogymár lelki traumát és az összpontosítás teljes elvesztését okozza, mert magam alá csinálok.
de egyébként sem értem, miről beszélgetünk, semmivel nincs több security warning egy normálisan kezelt Windowsban, UAC-ból is napi kettőt látok reggel, amikor belépek a szerveradmin progamokba, azt annyi.
-
moonman
titán
"Olyan ősrégi elemek vannak még mindig benne, amitől az embernek tátva marad a szája."
mesélj, kérlek..."használhatóságban mind a mai napig az OS X áll az élen"
neked."Biztonság terén ugyancsak az OS X mellett állok."
végülis csak a világ legelismertebb hackere mondta rá, hogy egy szar, és a főgonosz IE8/Win7 páros a legjobb, de nyugodtan állj mellette. nem tudom, miért okoz fizikai fájdalmat beismerni, hogy az egyetlen dolog, amiért nincs rá sok malware, mert a kutya sem foglalkozik vele."Itt nem kell agyalni nagyon weboldalak felkeresésén vagy email/msn állományok megnyitásán"
"agyalni" Windowson sem kell, csak olvasni."Három darab Win7 teszt rendszerből (2PC,1MBP) kettőnél is belefutottam ugyan abba a fantom hibába"
ne viccelj, már három darab Win7-et láttál?(hint: startup repair-nál nem vírusra gyanakodnék, hanem gané hardverre.)
"szerintem nem sokan vannak akik ennyit használták komolyabban a két rendszert párhuzamosan mint én"
ezen a "komolyabban" szón azért elgondolkodnék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest