- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Köszi az infót. Nekem nem kell számla, ha a gariztatás enélkül is intézhető. Remélem azért nem kerül ilyenre sor. Ilyesmi átalakítót kaptam, de nem egy életbiztosítás, simán kicsúszik belőle az UK-s csatlakozó.Ráadásul általában rohadt nagyot szikrázik mikor bedugom a konnektorba... (Én kifejezetten kértem hogy magyar adaptert adjon hozzá, mert 3 hónapja mondtad, hogy ezzel viccelődik
)
Rendeltem is gyorsan egy ilyet Érdekes volt amúgy, hogy dobozból kivéve nem lehetett bekapcsolni a gépet, csutkára le volt merülve. Töltőre dugás után negyed órával szerencsére beindult. Érdekes, mert az eddigi akkumultátoros cuccaimban volt azért annyi kraft hogy be lehetett kapcsolni. Ez a dolog Apple-nél általános? 7.1.2-es rendszerrel érkezett egyébként. -
Nekem más a véleményem a csajrol. Anno 2 éve jól megkajaltatott. 2 db nexus 4- et vásároltam tőle majd kaptam egy mezei számlát es azt mondta ez a garancia ezzel lehet mindent intezni le van beszélve az LG- vel. Természetesen nem igy volt. Felhívtam őket es totál más volt a történet. Elég sokat kinlodtam vele míg visszakaptam a pénzemet. Egy Apple termek eseteben igaz ez mind1, mert a garihoz nem kell papír,de érdemes vigyázni vele. Nálam a szállítási idő is + 2 hét volt mint amit ígért.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Google Chrome
- Interactive Brokers társalgó
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest