Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ilidzser #1075 üzenetére
Én egy ilyet használok, 5-6 órát bírja az aksija, független, 10 eszköz kezelését tudja, 21Mbps max sebességgel, és egy 32GB-os sd kártyát is befogad, amin plusz adatokat tudsz tárolni. Az egész akkora kb. mint egy kisebb egér, csak laposabb, elfér a zsebben simán.
-
erdoke
titán
-
kiszu
senior tag
válasz
Ilidzser #510 üzenetére
Már márciusban visszatértem az ipad vonalra. Mai napig azt mondom, hogy a galaxy tab 7.7 volt a legjobb androidos tablet,de hiányzott az Apple minőségi Appstore kínálata.
Amit itt megveszek programot és játékot az mindig megy és minden további, későbbi Apple eszkozeimre is vihetem tovább.
2 év alatt 100 dollárt koltottem el összesen programokra,játékokra,albumokra,de ezek mindig meglesznek,hibátlanul. -
kiszu
senior tag
válasz
Ilidzser #510 üzenetére
Idén állandóan valtogattam az ipad mini és az ipad 4 között. Az utóbbit a retina miatt a minit a súlya miatt szerettem.
De ez......ez......sokkal könnyebb lett. Meg keskenyebb.
Itthoni 250.000-és áron nem vennék,smart coverrel 260e lenne.
De kintrol 209 lesz cakk pakk mai 220ft os árfolyamon. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Ilidzser #200 üzenetére
Én az iPad 2-vel annyira elégedett vagyok már évek óta, hogy eszembe se jut, hogy váltsak akár erre is. Minden appom működik, sokáig bírja, pedig 2,5 éve folyamatosan használom. A súlyát már megszoktam (persze lehetne könnyebb is) Amíg ez működik, addig nem gondolkodok cserén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged