- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a mobiltelefonom telefonszámához rendelem a wifi only iPaden a Vibert és beírom a telefonra érkező aktiváló SMS-t az ipaden, akkor egyúttal nem inaktiválódik a Viber a telefonomon?
A telefon Androidos.
Amikor egyszerre 2 telefonra tettem fel pár hónapja, akkor a 2. aktiválása inaktiválta az 1.-t. Ezért aggódom csak, de nagyon örülnék, ha az IPaden is futna párhuzamosan.
-
-
Elég OFF kérdés, bizonyára máshol kellene feltenni, de itt is sokan értetek hozzá bizonyára.
Adott a háztartásban: 2 tv, ebből 1 okos, a másik pedig egy csodás plazma, 1 laptop, 2 androidos okostelefon, 1 iPad, 1 külső vincseszter USB3-mal.
Szeretnék egy gazdaságos médiaszervert kialakítani a meglévő vincseszter felhasználásával. Azt gondolom, hogy a vincsesztert egy új wifi routerre kellene kötnöm, ami támogatja a funkciót.Tudtok ilyent ajánlani? Jó lenne, ha a modem és a router egy házban lenne, ill. nem szívesen mennék 20 ezer Ft fölé.
A plazmához, esetleg a rákötött HDD-s DVR-hez is kellene valami kütyü - itt androidos stickben gondolkodom. Apple tv kompatibilis minden népszerű formátummal? -
En is Android mellett használok iPadet: személyreszabás, okosítás Android szinten nagyon felejtős, iTunest nem is hasznalom, laptopról talán töröltem is, mert minek ( nem nézek ipaden filmet, ahhoz talán jó volna).
Netezni, levelezni viszont hibátlan, nagyon szerethető cucc!Szerk: es igen, az akkuidő világbajnok!
Szerk2: suhintás
az ékezetes betűk elővarázslása. Gyakorolni kell, pár hete próbálkozom vele, khmmm... tobb, kevesebb sikerrel, "gyakorlás a tudás anyja".
-
Nekem szó nélkül cserélték garanciában a múlt héten a számla nélkül vett, németországi ipad4-est. Csak a sorozatszám érdekli őket.
Itt kaptam a tanácsot, köszönöm meg egyszer!@Szabikaa20: az a fémes cucc engem is zavar, de bízom benne, hogy belül nincs, csak a fotóhoz szarul tettek fel, mondjuk furcsa...
-
Ki futottam az időből.
Szóval csak az a gáz, hogy ez már a vámmentes értek határon felül van postával es nem hiszem ,hogy az amerikaiak hajlandóak lennének kamu értéket megadni a számlán. Kínaiaknál ez abszolút nem gond, sőt magátol értetődő.
Macally azért macally, ilyenem volt az első iPademen, tuti cucc. -
válasz
Szabikaa20 #3034 üzenetére
-
válasz
Szabikaa20 #3024 üzenetére
En most akarok tokot rendelni; jól néz ki, milyen gyártmány?
-
Most kíváncsiságból telepítettem az IMDb-t Androidra és iOS-re is.
Motorola Moto G, Android 4.4.2:
Orientáció váltáskor nem röcög, de a képek elmennek közben, gyorsan újratölti. ( háttérben nem ment semmi)iPad 2, iOS 7.0.4:
Váltáskor röcög (darabos), de a képek nem mennek el, nem kell újratöltenie. (Háttérben csak a Safari ment)Más:
Az iPad 4-et szó nélkül cserélték gariban, rendeltem egy Airt az USA-ból, 4-est eladtam, mert nehéz volt. Amíg megjön az új, az átmeneti időre vettem egy használt 2-est. Ez könnyű, csak pixeles -
válasz
Hofeher #2977 üzenetére
Próbáltam regisztrálni a mytelenorTV-re, nem sikerült, mert hiába vagyok telenoros, flottás előfizetésem van. Ez persze az en problémám.
Azt nem értem, ez miben több/ jobb, mint a mindigTV app? Persze azon túl, hogy a teszt időszakban nincs adatforgalmi díj? ( ok, van AXN, azt sose nézem)
-
Köszönöm a tanácsot, ma bevittem az Almárium-Pro-ba, 5 perc alatt elintéztünk mindent, a diagnózis: inhomogén kijelző. Szerdán mehetek a vadi újért.
Más:
Most hogy lesz egy zsír újiPad 4 16Gb+4G-m még 8 hónap garival, elgondolkodtam azon, hogy lecserélem egy Airre (némi kp-t hozzá kell tennem persze, 4G nekem nem fontos, wifis környezetben használom, ha meg nagyon kell, akkor megosztom a telefonom adatkapcsolatát).
Az a bajom, hogy az iPad2 után az iPad4-et nehéznek érzem, nem vagyok tápos, de húzza a csuklómat. Sokat használom: net + Asphalt8, Real Racing.Ti már hónapok óta az Airt használjátok és gondolom előtte sokatok használt 3-ast/4-est. Azon túl, hogy könnyebb (ez nagyon fontos!) és ez az aktuális modell; milyen valós előnyt láttok egy 4-essel szemben?
(a keskenyebb káva nálam nem biztos, hogy előny, mert leginkábbb az ölemben tartom és így jobban betakar a pocakom, ráadásul új cover/case beszerzését jelenti)
Köszönöm a tanácsokat!
-
válasz
Szabikaa20 #2732 üzenetére
Fénykép nem adná vissza, ahhoz nem elég feltűnő. Piszkálásra sem változik. Olyan mintha színátmenetes lenne a képernyő. Semmi éles kontraszt. Gyári hibára gyanakszom en is.
Meg jó hogy nem adtam el még az ipad2-őt, gondolom a garis csere nem megy azonnal. Vagy javitani szokták ezeket, LCD-csere?Szerk: prediktiv szövegbevitel sokszor megtréfál.
-
válasz
Szabikaa20 #2727 üzenetére
Az eladóhoz nem akarom visszavinni, ő kérte hogy tüzetesen nézzük át, nagyon becsületes, nem tudhatott róla (meg elmenne vele fél napom, 150 km). Néztem most direkt YouTube-ot is, mozgóképen nem látom, statikus oldalakon - pl. itt is - viiszont zavaró.
@kiszu: ebben bíztam, megnyugtató
Köszönöm srácok!
Ha mégis valami beállítási gubanc van, ne tartsátok magatokban!
-
Urak!
Ha már beleoffoltam a screenshottal (köszönöm a választ Xero!) , hadd kérdezzék mást is, mert nem találok épkézláb iPad 4 fórumot.Ma nagy örömmel megvettem az új/ használt készüléket (ipad4), eddig ipad2-t használtam, de bántottak a szememet a pixelek. Csodás a felbontás! Gyorsabbnak ugyan egyelőre nem érzem, mondjuk az Asphalt8 a regin néha akadt, ezen egyelőre nem.
A készüléket alig használták, semmi karc, olyan mint a zsír új, 2013.09-ben aktiválták.
1 nagy gondom van vele: a képernyő kamera felőli oldalán sárgásak ("melegek") a színek, míg a home gomb oldalán hidegek. Mi lehet itt a gond? Nincs pofám visszavinni az eladónak, tüzetesen átnéztem vásárláskor, de ez nem tűnt fel. Egyből menjek gariztatni? Vagy valami eldugott beálllítás hibádzik? Eredeti számlám nincs, de jól gondolom, hogy az nem is szükséges Apple-nél?
Köszönöm előre is a választ!
(ipad2 14 órát bírt 2 évesen is)
-
Rooky kérdés, bocs:
Hogyan kell screenshot-ot készíteni iPad-en? És hová menti?
Köszönöm!
(Androidban utazom, de a tabletem iPad2, most cserélem 4-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest