Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG V30 - vezércsel
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
üzenetére
"az e-ink teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgot. miért fejlesztik még mai napig az IrDA-t? pedig a BT elég jól lenyomta."
Na pont ez az. Technológiailag mind a kettő más, emiatt eltérő igényeket elégítenek ki. Konkrétan viszont nem jobb egyik sem a másiknál, ezt a kérdést a felhasználás dönti el. Mivel a iPad a könyv/újság bolttal együtt jelenik meg én indokoltabbnak éreztem volna ha emiatt e-ink kerül bele. Tudom, akkor nem igazán lehetne filmet nézni rajta, meg nem lenne csilli-villi játékdömping. Így viszont semmi több egy nagy iPod touch-nál.
A vicc az, hogy pont a játékok, videók, és színes szagos animációk miatt került bele az lcd technológia, egyesek mégis meg akarják magyarázni, hogy jobb olvasni rajta mint egy cél-technológiával ellátott céleszközön. Demagóg dolog...

Karma: Vagy az. Én is beneveztem volna egyre. Erre ezzel el*-ták ezt a remek lehetőséget. Az Apple-től innovációt vártam, erre kaptam a jól megszokott iSpanyolviasz-t, "némi" megkötéssel.
-
Ulkesh
őstag
válasz
üzenetére
"ettől függetlenül szerintem ez nem egy olyan nagyon jó eszköz... a billentyűzet miatt egy netboook jobb lehet sokkal (meg a felbontás miatt is)."
Azokhoz a funkciókhoz, amire kihegyezték ezt az eszközt a billentyűzetre minimális szükség van és legtöbbször csak útban lenne.
A felbontása meg nagyobb, mint a netbook-oké."ha választani kéne szolgáltatás alapján, akkor nekem jobban bejönne egy olyan google books, ahol bérelni/vásárolni lehetn könyveket. "
Nem figyeltél, ez arról szólt, hogy vásárolhatsz könyveket és előfizethetsz újságokra.

"a Times és hasonló lapok átkerül ilyen kütyükre csak egy dologra jó, hogy az a csávó át tudja verni a fizetős legyen az online sajtó is, és erre legyen egy, a felhasználókra nagy befolyással bíró társa is."
Ez is igaz, viszont nem egészen az online sajtóról van itt szó, mivel itt a papíralapú újság és az interaktív online tartalom együttese az amit megkapsz, valószínű olcsóbban, mint a papír alapú megoldást. Vagyis többet kapsz kevesebb pénzzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest