- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Amin leakadtam, hogy nem tudtam anélkül Appstore reget megcsinálni, hogy credit card numbert nem adok meg neki, pedig csak az appstore ingyenes részét akartam megmutatni neki .... Hát anyád.
vs
Sácok! Az tényleg létezik, hogy az ingyenes alkalmazásokat is csak a kártyám megadása után tudom elérni? Remélem csak én rontottam el valamit, mert ha így van, az elég gáz.
------
Érzed a különbséget? Nem kell hozzá semmilyen extra széklet.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #457 üzenetére
na igen... ennél csak az a jobb, amikor azért hápognak, hogy milyen már, hogy csak iTunesból megvett zenéket lehet feltenni iPhonera. Nem érthet mindenki hozzá, csak ne kiabálja bele a világba a fájdalmait, ha azok nem igazak.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #132 üzenetére
Sorry, hogy nem értek egyet!
---------
Más: olvasom én is, hogy kinek mire kell, de Bog véleményét osztom, ennyit nem adnék ki ennyi kényelemért. Jelenleg. Aztán lehet, hogy az életvitelemben változás lesz, jobban ki tudom használni, és bemevezek egyre. Nem feltétlen iPadre persze.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #115 üzenetére
Nem értek egyet. Azért nem, mert ahogy a notebook és az okostelefonok is más réteget céloznak meg ma mint régen, úgy manapság a táblákat érte el ez a változás. egy szó a lényeg: szórakoztatás. Ennyi és nem több a titok, és aki ezt jól megcsinálja, az sikeres lesz. Ekkora sikerhez nem elég a "hype".
-
joey04
titán
én is inkább net vagy notebookot vennék, nem táblát. de a táblák között a legjobb, az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest