- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Na, ez a másik tökéletes példa. Megkérdezhetem, hogy mennyibe került?
Hiába MacBook Pro, annál is van drágább gép és hiába lenne egy kétszer olyan drága gépe a másiknak, az emberek csak azzal foglalkoznak, hogy alma van a hátulján, tehát pénzes k*csög vagy. Irigység, erről szól az egész. -
macikos
addikt
válasz
Athanáz9 #232 üzenetére
Egyáltalán nem drága. Vagy talán sz*ré-hugyé kéne hogy osztogassák? Az Apple nem egyenlő a Máltai Szeretetszolgálattal. Van egy termékük, vagy tetszik vagy nem. Ha tetszik megveszed. Ennyi. Arról nem is beszélve, hogy a konkurencia gépei -már ami használható, mert a legtöbb gagyi, vagy ha nem, akkor is gagyi az összes, mert mindegyiken ugyanaz az Android van a 150 alkalmazással- ugyanennyibe kerülnek vagy még drágábbak.
A kinek mennyi pénze van, iPad-em van, menő vagyok dolgokhoz meg annyit, hogy ha én egy 70ezer forintos netbookot elővennék az egyetemen, akkor mindenki elkezdene sugdolózni a hátam mögött, hogy "némá a pénzes k*csögöt". Ellenben ha egy 600ezer forintos Thinkpad lenne nálam, akkor a kutya nem foglalkozna velem... No komment!
bigand77: Hatalmas bukás
-
macikos
addikt
válasz
ForRedGlory #178 üzenetére
Az feltűnt, hogy még az oldal felét se töltötte le......?
-
macikos
addikt
K*rva jó, de nem kéne
Vagyis kéne, akinek van otthon egy felesleges darab, az nyugodtan elküldheti
Viszont nem vennék, mert a gépelés és az, hogy gyakorlatilag egy iPhone, az eléggé zavaró tud lenni. iPhoneom már van, ez annyiban nyújtana többet, hogy nagyon f*sza
A kamera és a mono hangszóró elég bicskanyitogató.0:26-nál Bog milyen teknolodzsit mond? Nem értem
Jó cikk lett, viszont:
-Szó volt arról, hogy a térkép nem az igazi. Miért nem raktátok fel az ingyenes GoogleEarth-t?
Abban lehet forogni, dönteni, stb. minden. StreetView is van! Azt lett volna jó megnézni.
-Igazán megmérhettétek volna a Wifi és HSPA sebességét is a gépnek az ingyenens Speedtest.net sebességmérő progival.
-1-2 mostanában megjelent durva játékot megnézhettetek volna a kicsikén.
-AR-es (Augmented Reality) kiterjesztett valóságos progikat is jó lett volna megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest