- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
cellpeti #4683 üzenetére
én 32-eset használok, még a régebbi ipad2-ből. arra amiket írtál és simán jó. nyáron azon néztünk filmeket nyaraláskor (avit - avplayer hd-vel) és egy csomó játék van rajta.
én nem akarok még cserélni, mert amire kell, arra teljesen jó.
majd ha már az apple sem támogatja szoftveresen, akkor lecserélem. -
madgie
titán
válasz
cellpeti #4683 üzenetére
Fejből nem vágom, mennyi hely marad, de nekem mindig 16 gigásom volt, elég (mondjuk én hálózatról filmezek). HD-vel simán elbír, igazából a kijelző miatt nem érdemes 720p felé menni. Ezt még megeszi wifin keresztül is, filmlejátszónak meg az XBMC-t ajánlanám* (kell hozzá JB, én is csak emiatt jalibreak-eltem a négyest). Skype OK róla, az asszony gyakran használja, netre a retina kényelmesebb (olyan simák a betűk, mintha nyomtatott papírt olvasnál), de hát az drágább cucc.
*: azért az XBMC, mert sok-sok programmal gáz van filmlejátszás téren most az iOS-nél, nem fizették talán a Dolby-nak a jogokat, így nincs hang AC-3 hangsávnál. Van pár fizetős progi, ami már tudja az AC-3-at, de elég gyengék azok a progik (és a hálózati lejátszás nem is az erősségük).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged