- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #3929 üzenetére
Tapasztalatom nincs az újjal, de azért remélem nem gond, ha elmondom a véleményem.
Én nem cserélnék. Egyrészt mert nem veszi mg olyan jó áron, hogy mindenképp eladd. Ha 90-95 -öt adna érte jobban megérné a dolog.
Másrészt nem biztos, hogy akkora előrelépés lenne. Oké, hogy retina display, de ebből adódóan melegszik mint az állat (hiába próbálják cáfolni a tulajok, nekem múltkor fél óra után olyan meleg lett, hogy azt hittem elhajítom), másrészt vastagabb is a cucc. Ja, meg ugye lassabb, majdnem kifelejtettem. Gyárilag csupán 2-3 alkalmazással nem tűnik ki ez a dolog, de mikor ugyanúgy tele van pakolva mint egy 2 -es, egyértelműen lassabb a pad. Ez mondjuk nekem elég ok lenne, hogy ne cseréljek, nem ér annyit az egész retina kijelző, sirit marhára nem használnám, tehát én szinte biztosan a következő (negyedik) generációra fogok inkább váltani. Egyszerűen ez az iPad visszafejlődés.Szvsz gyűjtögesd szépen a pénzt, majd a 4 megjelenése előt add el szépen a 2 -est, majd vedd meg a negyediket, nincs is az már olyan messze...
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #3929 üzenetére
Valamivel gyorsabb, mint a 2, különösen böngészéskor jön jól a dupla RAM. Töltés nélkül a melegedés egyáltalán nem probléma, valószínűleg iPhone töltővel se komoly. Akkor fordulhat elő, hogy nem nő a töltöttség, ha közben komolyan terheled a vasat, tehát pl. magas fényerőn tolsz 3D játékot. Közepes fényerőn netezgetve, olvasgatva szvsz még iPhone töltővel is felfelé fog kúszni az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest