Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz máyköl #3934 üzenetére

"Ha 90-95 -öt adna érte jobban megérné a dolog."

Nyilván. De gyakorlatilag így is árában adom el. Nyilván rá kell fizetnem 25-30 ezret, de a veszteség csupán ennek a fele, hisz többért is tudom majd eladni, mint a 2-est.

Eredetileg is az újat akartam megvenni, de úgy voltam vele, hogy ha nem kerül bele Siri, nem veszek. Tehát visszagondolva, anno az újat vettem volna meg, és most még 50 dollárral olcsóbban is juthatok hozzá.

Hát igen, a melegedés, és a valamivel lassabb működés a két legfőbb elrettentő ok nálam. Úgy látszik, ebben nem egyöntetűek a vélemények.

Én mondjuk speciel szeretném használni a Sirit, és mivel angol elméleti, illetve alkalmazott nyelvészetet tanulok mesterképzésen, kifejezetten érdekel is a téma. (Ettől még persze lehet, hogy hamar megunnám, főleg, ha túl kiismerhető és sablonossá válna a működése, de eléggé érdekel ez a terület.)

"Szvsz gyűjtögesd szépen a pénzt, majd a 4 megjelenése előt add el szépen a 2 -est, majd vedd meg a negyediket"

Igen, ez volt a terv, de nem az ezt követőre, hanem erre akartam mindenképp váltani. :DDD Az okok egyszerűek. Az új 500$, a régi 400$, illetve a refurbished még ennél is olcsóbb, 350$. Viszont az aktuálisból nincs refurbished a bevezetéskor. Így tehát úgy tervezem, hogy mindig az eggyel korábbira váltok (350$) mert így elég kis ráfizetéssel tudok cserélni. Mivel az új iPad már egy ideje piacon van, így már abból is van refurb (450$), de a megjelenéskor erre semmiképp nem lehet számítani. Tehát az eredeti terv az volt, hogy jövő márciusban veszek 350$-ért egy 3. generációs iPad-et, de addigra az iPad 2-m is kevesebbet fog érni.

Ettől még persze köszi a válaszod, a te álláspontodat is megfontolom, és nagyjából egyet is értek, hisz ha nem lennének kétségeim, már rég megvettem volna. :)

Ja és az se mellékes, hogy szerencsétlen haveromon is (mellesleg legjobb haver) segítek, aki mindössze 3 hétig tudta élvezni a készülék és az iOS varázsát, amire én beszéltem rá. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák