- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
"Ha 90-95 -öt adna érte jobban megérné a dolog."
Nyilván. De gyakorlatilag így is árában adom el. Nyilván rá kell fizetnem 25-30 ezret, de a veszteség csupán ennek a fele, hisz többért is tudom majd eladni, mint a 2-est.
Eredetileg is az újat akartam megvenni, de úgy voltam vele, hogy ha nem kerül bele Siri, nem veszek. Tehát visszagondolva, anno az újat vettem volna meg, és most még 50 dollárral olcsóbban is juthatok hozzá.
Hát igen, a melegedés, és a valamivel lassabb működés a két legfőbb elrettentő ok nálam. Úgy látszik, ebben nem egyöntetűek a vélemények.
Én mondjuk speciel szeretném használni a Sirit, és mivel angol elméleti, illetve alkalmazott nyelvészetet tanulok mesterképzésen, kifejezetten érdekel is a téma. (Ettől még persze lehet, hogy hamar megunnám, főleg, ha túl kiismerhető és sablonossá válna a működése, de eléggé érdekel ez a terület.)
"Szvsz gyűjtögesd szépen a pénzt, majd a 4 megjelenése előt add el szépen a 2 -est, majd vedd meg a negyediket"
Igen, ez volt a terv, de nem az ezt követőre, hanem erre akartam mindenképp váltani.
Az okok egyszerűek. Az új 500$, a régi 400$, illetve a refurbished még ennél is olcsóbb, 350$. Viszont az aktuálisból nincs refurbished a bevezetéskor. Így tehát úgy tervezem, hogy mindig az eggyel korábbira váltok (350$) mert így elég kis ráfizetéssel tudok cserélni. Mivel az új iPad már egy ideje piacon van, így már abból is van refurb (450$), de a megjelenéskor erre semmiképp nem lehet számítani. Tehát az eredeti terv az volt, hogy jövő márciusban veszek 350$-ért egy 3. generációs iPad-et, de addigra az iPad 2-m is kevesebbet fog érni.
Ettől még persze köszi a válaszod, a te álláspontodat is megfontolom, és nagyjából egyet is értek, hisz ha nem lennének kétségeim, már rég megvettem volna.
Ja és az se mellékes, hogy szerencsétlen haveromon is (mellesleg legjobb haver) segítek, aki mindössze 3 hétig tudta élvezni a készülék és az iOS varázsát, amire én beszéltem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest