- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvbobbi0
csendes tag
ez a cikk! nagyon összeszedett. a cucc meg drága és igazából nem sok haszna van...
-
Kapanyél
őstag
17e-ért teljesen biztosan nem vennék egy szokol hangszórót. JBL meg Harman Kardon ide vagy oda, ennek a hangja akkor is egy szar. Sokkal jobb minőségű BT kihangosítók is léteznek, amik funkcióban is gazdagabbak, ill. ennyiért már inkább egy dokkolót vennék. Igaz, nem lenne rajta menő BOSE meg JBL meg B&W stb. felirat, de legalább szólna. Vagy nem az a lényeg?
-
törölt tag
Ezzel a kialakítással csak egy gond van. Ha a csatlakozó kábel nem tud antennaként funkcionálni, akkor egy hasznos funkció kilőve.
-
halkow
őstag
Ez mióta Fejhallgató?
nem inkább hangszóró?
vagy én tudom rosszul.... -
Süvi
őstag
Épp most rendeltem én is JBL micro wireless-t.
Sok magyar oldalon és szerintem a cikkben is van egy kis elírás:
JBL Micro Wireless ez a Bluetooth-os verzió és ez van az említett árkategóriában.
JBL Micro 2
ez nem wireless és nincs benne Bluetooth és olcsóbb is kb 30%-kal. -
Just486
senior tag
Miért meglepő a 3,5 mm-es bemenet megléte? Anélkül elég nehéz lenne bármit is rákötni. A kimenet esetleg lehet "meglepő".
-
törölt tag
Ne teljesen értem, azt írják nincs benne bluetooth, de a linkelt oldalon meg így szerepel "BL Micro II Wireless Black hordozható Bluetooth hangszóró, Black".
-
freestailo
őstag
"Épp ezért felhasználási lehetőségei kapcsán sincs sok korlát, az 5 órán keresztül áramot biztosító, beépített akkumulátorral párosítva az a helyzet, hogy tényleg bárhova magunkkal lehet vinni, a felhasználási területnél tehát igazából nincs korlát, legalábbis ebből a szempontból."
gyönyörű mondat!!
-
ku-cu
tag
Kerlek az utolso bekezdest olvassatok at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest