- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvbobbi0
csendes tag
ez a cikk! nagyon összeszedett. a cucc meg drága és igazából nem sok haszna van...
-
Kapanyél
őstag
17e-ért teljesen biztosan nem vennék egy szokol hangszórót. JBL meg Harman Kardon ide vagy oda, ennek a hangja akkor is egy szar. Sokkal jobb minőségű BT kihangosítók is léteznek, amik funkcióban is gazdagabbak, ill. ennyiért már inkább egy dokkolót vennék. Igaz, nem lenne rajta menő BOSE meg JBL meg B&W stb. felirat, de legalább szólna. Vagy nem az a lényeg?
-
törölt tag
Ezzel a kialakítással csak egy gond van. Ha a csatlakozó kábel nem tud antennaként funkcionálni, akkor egy hasznos funkció kilőve.
-
halkow
őstag
Ez mióta Fejhallgató?
nem inkább hangszóró?
vagy én tudom rosszul.... -
Süvi
őstag
Épp most rendeltem én is JBL micro wireless-t.
Sok magyar oldalon és szerintem a cikkben is van egy kis elírás:
JBL Micro Wireless ez a Bluetooth-os verzió és ez van az említett árkategóriában.
JBL Micro 2
ez nem wireless és nincs benne Bluetooth és olcsóbb is kb 30%-kal. -
Just486
senior tag
Miért meglepő a 3,5 mm-es bemenet megléte? Anélkül elég nehéz lenne bármit is rákötni. A kimenet esetleg lehet "meglepő".
-
törölt tag
Ne teljesen értem, azt írják nincs benne bluetooth, de a linkelt oldalon meg így szerepel "BL Micro II Wireless Black hordozható Bluetooth hangszóró, Black".
-
freestailo
őstag
"Épp ezért felhasználási lehetőségei kapcsán sincs sok korlát, az 5 órán keresztül áramot biztosító, beépített akkumulátorral párosítva az a helyzet, hogy tényleg bárhova magunkkal lehet vinni, a felhasználási területnél tehát igazából nincs korlát, legalábbis ebből a szempontból."
gyönyörű mondat!!
-
ku-cu
tag
Kerlek az utolso bekezdest olvassatok at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rainbow Six: Siege
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest