Új hozzászólás Aktív témák
-
rvbobbi0
csendes tag
ez a cikk! nagyon összeszedett. a cucc meg drága és igazából nem sok haszna van...
-
Kapanyél
őstag
17e-ért teljesen biztosan nem vennék egy szokol hangszórót. JBL meg Harman Kardon ide vagy oda, ennek a hangja akkor is egy szar. Sokkal jobb minőségű BT kihangosítók is léteznek, amik funkcióban is gazdagabbak, ill. ennyiért már inkább egy dokkolót vennék. Igaz, nem lenne rajta menő BOSE meg JBL meg B&W stb. felirat, de legalább szólna. Vagy nem az a lényeg?
-
törölt tag
Ezzel a kialakítással csak egy gond van. Ha a csatlakozó kábel nem tud antennaként funkcionálni, akkor egy hasznos funkció kilőve.
-
halkow
őstag
Ez mióta Fejhallgató?
nem inkább hangszóró?
vagy én tudom rosszul.... -
Süvi
őstag
Épp most rendeltem én is JBL micro wireless-t.
Sok magyar oldalon és szerintem a cikkben is van egy kis elírás:
JBL Micro Wireless ez a Bluetooth-os verzió és ez van az említett árkategóriában.
JBL Micro 2
ez nem wireless és nincs benne Bluetooth és olcsóbb is kb 30%-kal. -
Just486
senior tag
Miért meglepő a 3,5 mm-es bemenet megléte? Anélkül elég nehéz lenne bármit is rákötni. A kimenet esetleg lehet "meglepő".
-
törölt tag
Ne teljesen értem, azt írják nincs benne bluetooth, de a linkelt oldalon meg így szerepel "BL Micro II Wireless Black hordozható Bluetooth hangszóró, Black".
-
freestailo
őstag
"Épp ezért felhasználási lehetőségei kapcsán sincs sok korlát, az 5 órán keresztül áramot biztosító, beépített akkumulátorral párosítva az a helyzet, hogy tényleg bárhova magunkkal lehet vinni, a felhasználási területnél tehát igazából nincs korlát, legalábbis ebből a szempontból."
gyönyörű mondat!!
-
ku-cu
tag
Kerlek az utolso bekezdest olvassatok at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest