- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Mikor lesz új iphone?
Telefoncsere előtt állok. A HTC One X-nél rengeteg a hiba, úgyhogy meggondoltam magam, olyat nem veszek, a Samsung meg, hagyjuk.
-
joey04
titán
-
Zefír
őstag
válasz
knyitogato #13 üzenetére
Üzletember vagy?
Egyébként látom minisztériumban meg hasonló helyeken, hogy azért vesz iphone-t meg samsung note-ot, mert az milyen drága, és hogy lássák, hogy ők nem akárkik...
Na m1.Embere válogatja szerintem,
-
MorphBCS
tag
Szerintem igen pofás megoldás! De Prof01 mondja jól, senki nem vesztene semmit azzal a 2 milliméterel...
-
Zefír
őstag
válasz
knyitogato #7 üzenetére
Az üzletemberek mindig a legújabb telefontokat veszik, hogy mutassák a rangjukat.. hogy milyen tehetősek.
-
knyitogato
őstag
válasz
rootkiller #1 üzenetére
Azok nem iPhone-t vesznek.
-
Pubilol
tag
Pofás kis cucc, csak kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Nem kell állandóan rajta legyen
Amikor már kevés a töltöttségi szintje a telefonnak akkor csak ráhúzod ezt a "tokot" és tölti a telefont miközben ugyanúgy tudod továbbra is használni. Ha meg elég zamatot átadott a telefonnak akkor akár le is szedheted.
Annyival jobb mint a sima külső akkuk, hogy ide nem kell még egy kábelt közbe iktatni és relatív könnyen kezelhető marad vele a készülék.
-
Ádám16
addikt
A kiegészítő segítségével nagyjából duplájára tolható az iPhone 4/4S akkumulátoros kapacitása.
Meg nagyjából dupla olyan ronda. -
zooole
senior tag
Szerintem undorítóan csúnya. De tényleg.
-
rootkiller
őstag
Zsír a cucc...sokat telefonáló üzletembereknek jó lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest