Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Mikor lesz új iphone?
Telefoncsere előtt állok. A HTC One X-nél rengeteg a hiba, úgyhogy meggondoltam magam, olyat nem veszek, a Samsung meg, hagyjuk.
-
joey04
titán
-
Zefír
őstag
válasz
knyitogato
üzenetére
Üzletember vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként látom minisztériumban meg hasonló helyeken, hogy azért vesz iphone-t meg samsung note-ot, mert az milyen drága, és hogy lássák, hogy ők nem akárkik...
Na m1.
Embere válogatja szerintem, -
MorphBCS
tag
Szerintem igen pofás megoldás! De Prof01 mondja jól, senki nem vesztene semmit azzal a 2 milliméterel...
-
Zefír
őstag
válasz
knyitogato
üzenetére
Az üzletemberek mindig a legújabb telefontokat veszik, hogy mutassák a rangjukat.. hogy milyen tehetősek.
-
knyitogato
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Azok nem iPhone-t vesznek.
-
Pubilol
tag
Pofás kis cucc, csak kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Nem kell állandóan rajta legyen
Amikor már kevés a töltöttségi szintje a telefonnak akkor csak ráhúzod ezt a "tokot" és tölti a telefont miközben ugyanúgy tudod továbbra is használni. Ha meg elég zamatot átadott a telefonnak akkor akár le is szedheted.Annyival jobb mint a sima külső akkuk, hogy ide nem kell még egy kábelt közbe iktatni és relatív könnyen kezelhető marad vele a készülék.
-
Ádám16
addikt
A kiegészítő segítségével nagyjából duplájára tolható az iPhone 4/4S akkumulátoros kapacitása.
Meg nagyjából dupla olyan ronda. -
zooole
senior tag
Szerintem undorítóan csúnya. De tényleg.

-
rootkiller
őstag
Zsír a cucc...sokat telefonáló üzletembereknek jó lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)