- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz kolosanyi #41 üzenetére
Ha sok adat kell, vagy 0-24-es, akkor nagyon hasznos valóban. De ez a mérleg egyik szempontnak se felel meg, így max egy drága játékszer a szememben.
Ez teljesen jogos, szerintem is nagyon drága. Én egy átlagos, jófajta mérleg árának mondjuk dupláját megadnám érte, de ez a 40e+ inkább a vicc kategóriába sorolja, bármennyit is tud. (nekem az lenne a lényeg, hogy egy telefonon futó alkalmazásba automatikusan betöltse az adatokat, és onnan egy központi gyűjtőbe, iHealth-be pl. ez a közvetlenül a felhőbe töltöget nekem feleslegesen sok) Egyébként én vérnyomásmérőt keresnék, ami jól működik ilyen szempontból, de azt se nagyon találtam megfelelőt...
Nekem Garmin Connect-em van + Endo, ott nagyjából jól viszi át az adatokat, de sajnos messze nem tud pontosan szinkronizálni, illetve adatokat összefűzni, és nincs türelmem az összes alkalmazást végigpróbálni. Lehet, hogy ki kellene várni, amíg legalább nagy vonalakban látszik a konszolidáció (ritkítás), és utána lépni valamelyik irányba... VAgy maradok a Garminnál, elég nagy ahhoz, hogy megmaradjon, de akkor meg az eszközhöz leszek kötve
-
ZooLee
senior tag
válasz kolosanyi #28 üzenetére
Én sima, 3 ezres hülyeboltos mérleggel is tök jól elvagyok, ha meg testzsírt akarok mérni, akkor előkapok egy tolómérőt. Ezt a két számot aztán oda töltöm fel, ahova akarom. Kicsit kezdjük túlbonyolítani a saját dolgunkat...
Addig, amíg ezeket az adatokat nem kell rendszeresen és folyamatosan rögzítened, addig igazad is van. De ha esetleg egészügyi problémából, vagy sportolásból kifolyólag mindenféle adatnak meg kell lennie (amelyek között egy súly egy nagyon egyszerű dolog, de ha már egy vérnyomást kell, akkor az kapásból három adat per alkalom) akkor nagyon fel tud értékelődni egy ilyen eszköz. És akkor sokkal fontosabb kérdés lesz a rendes szinkronizáció is.
Szóval a Te szempontodból lehet, hogy túlbonyolítás, de másoknak nagyon fontos lehet egy-egy ilyen eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest