- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
kolosanyi #41 üzenetére
Ha sok adat kell, vagy 0-24-es, akkor nagyon hasznos valóban. De ez a mérleg egyik szempontnak se felel meg, így max egy drága játékszer a szememben.
Ez teljesen jogos, szerintem is nagyon drága. Én egy átlagos, jófajta mérleg árának mondjuk dupláját megadnám érte, de ez a 40e+ inkább a vicc kategóriába sorolja, bármennyit is tud. (nekem az lenne a lényeg, hogy egy telefonon futó alkalmazásba automatikusan betöltse az adatokat, és onnan egy központi gyűjtőbe, iHealth-be pl. ez a közvetlenül a felhőbe töltöget nekem feleslegesen sok) Egyébként én vérnyomásmérőt keresnék, ami jól működik ilyen szempontból, de azt se nagyon találtam megfelelőt...
Nekem Garmin Connect-em van + Endo, ott nagyjából jól viszi át az adatokat, de sajnos messze nem tud pontosan szinkronizálni, illetve adatokat összefűzni, és nincs türelmem az összes alkalmazást végigpróbálni. Lehet, hogy ki kellene várni, amíg legalább nagy vonalakban látszik a konszolidáció (ritkítás), és utána lépni valamelyik irányba... VAgy maradok a Garminnál, elég nagy ahhoz, hogy megmaradjon, de akkor meg az eszközhöz leszek kötve
-
ZooLee
senior tag
válasz
kolosanyi #28 üzenetére
Én sima, 3 ezres hülyeboltos mérleggel is tök jól elvagyok, ha meg testzsírt akarok mérni, akkor előkapok egy tolómérőt. Ezt a két számot aztán oda töltöm fel, ahova akarom. Kicsit kezdjük túlbonyolítani a saját dolgunkat...
Addig, amíg ezeket az adatokat nem kell rendszeresen és folyamatosan rögzítened, addig igazad is van. De ha esetleg egészügyi problémából, vagy sportolásból kifolyólag mindenféle adatnak meg kell lennie (amelyek között egy súly egy nagyon egyszerű dolog, de ha már egy vérnyomást kell, akkor az kapásból három adat per alkalom) akkor nagyon fel tud értékelődni egy ilyen eszköz. És akkor sokkal fontosabb kérdés lesz a rendes szinkronizáció is.
Szóval a Te szempontodból lehet, hogy túlbonyolítás, de másoknak nagyon fontos lehet egy-egy ilyen eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezt is megértük: most már a házi mérleg is megokosodott, és az Aria WiFi-s kapcsolaton keresztül remekül összedolgozik a FitBit szolgáltatásaival.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest