Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • fi:zi'k

  nagyúr

  válasz Bocha #9 üzenetére

  Nem hinném, hogy bárkinek is a márkával van gondja. Sőt.
  Inkább az árukapcsolással, azaz hogy "mi köze" egy futárzsákokat gyártó cégnek az Apple bloghoz, azon kívül, hogy kapható az APR-nél. :B

  (#10) petipetya
  Nem különösebben drágák a táskáik, inkább csak az meglátszik a minőségi anyagok használata és a kisszériás gyártás, amit ráadásul külföldön is elismernek. Tudtommal még a szakma, azaz a futárok is.
  Ráadásul itthon olcsóbban adják mint külföldön.

  96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

 • dreamdancer

  őstag

  válasz Bocha #9 üzenetére

  Az anyaggal semmi gond, ahogy a márkával/termékkel sem, valóban bele lehet rakni egy MacBookot - ahogy egy ASUS-t, Samsungot akármit. Ezzel a logikával holnap lehet írni a Túró Rudiról is, remek termék és biztos sok magyar Apple-júzer szereti. De a többi márkablogban mégis csak olyan írások vannak, amelyek valóban az adott márkához köthetőek, nem pedig márkafüggetlen, univerzális termékek bemutatói.

  Amúgy szvsz igazán elférne a MA-n egy Kiegészítőblog vagy Mobil-kütyü blog (by iCentre, ha úgy tetszik), az olvasottsága is tuti nagyobb lenne, az Apple blog pedig megmaradhatna a hülye Apple-pletykáknak és a valóban Apple-only kiegészítőknek, amiből amúgy bőven van az iCentre kínálatában is. (Engem pl. kifejezetten érdekel, mit tud a Denon Coocoon AirPlay vagy hogy mennyire elfogadhatóak a Lightening dokkolós JBL-ek 20K-ért.)

  Nem a lényeg a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák