- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Beszélgettem úgy egy éve egy emberrel, aki Európa 5 legnagyobb nyomdaipari cége közül az egyiknek a pénzügyi igazgatója. Komoly tévhitek vannak a papírpazarlással kapcsolatban az emberek fejében: az EU komoly elvárásokat támaszt az iparág szereplőivel szemben, a papír nagyon nagy százaléka (90 százalék fölötti érték) újratermesztett erdőből származik, melyek jelentős része Skandináviában található. Lehet nézni adatokat (nekem most nincs időm keresgélni), hogy pl. a finneknél mennyivel több erdő van most, mint volt 100 éve. Kis túlzással két kivágott fa után hármat ültetnek el a papírgyártó cégek, szóval nyilván pazarlás valahol, meg nyilván meg kell ölni a fákat hozzá, de nem vagyok benne biztos, hogy az IT-ipar ennél kellemesebb mutatókkal büszkélkedhet környezetbarátság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjelent az iBooks 2, bárki gyárthat hozzá könyveket. Ezzel egyidőben ingyenes lett az oktatásra használható iTunes U.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest