- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Persze, a 3G es az appok hianya.
Egy elso generacios keszulektol senki sem varhatja el, hogy egy egesz AppStore epuljon ra.
A 3G meg akkor meg szamomra felesleges volt, mert egyreszt az akkori WM-os telefonomon sem hasznaltam.
Szerintem a legszebb iPhone amit valaha is gyartottak.. -
Touch-ko
őstag
Az elso iPhone-tol mindenki tokeletes telfeont vart, es a maga idejeben szerintem az is volt. Oke, nem volt benne 3G, de a hianyaval ellentetben megis sikeres lett. Azert valjuk be, hogy azelott a P1, nehany BB, meg a Motorola Q es az N95 volt a csucs mobil.
Egyetlen szoval sem mondta Jobs, hogy van benne 3G, annyit mondott, hogy a weboldalak sokkal szebben, jobban megjelenitodnek, mint korabban barmelyik telefonon, es nem vitas, ez igy is volt. Az email funkcio is messze jobb volt.
Akkor meg nem volt se Android, se Samsung aki masolt volna, es emiatt egyedibb keszulek volt, mint most. Egyetlen hatranya volt szerintem, es az az ara.Erdemes megnezni a keynote-ot, amikor az emberek dobbeten figyeltek, hogy ilyet is lehet csinalni.
Mar akkor megmondtuk paran, hogy a termek sikerre van itelve, de rengetegen anyaztak emiatt..
Azok kozul is rengetegen vettek azota iPhone-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest