- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Már régen volt a kezemben bármelyik is, de ha jól emlékszem pl. a 3GS-ben 3 megapixeles autófókuszos kamera van és tud videót is rögzíteni, míg a sima 3G-ben 2mpx fixfókuszos, és nincs videorögzítés. Van még benne gyári iránytű funkció, hangvezérlés, ami a 3G-ben nincs... de ezekben már nem vagyok biztos.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
RaveForce #55 üzenetére
Nincs "almaszemüvegem", hanem csak egy negyvenéves, két diplomás, önállóan gondolkodó felnőtt ember vagyok, aki nem olvasmányokból vagy mások tapasztalatai alapján alakítja ki a saját véleményét.
Nem cseréltem fel semmi szerepet, és én nem vitattam semmit, pusztán rávilágítottam, hogy van egy másik nézőpontja is a méret kérdésnek, nem csak a tiéd. Ha neked ez bonyolult, arról én nem tehetek. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
RaveForce #53 üzenetére
"több helyen is írták és mérték h alul van szaturálva a kijelző, és valóban élőben is kerestem h holvannak a színek"
Nem olvasni kell, hanem egymás mellé tenni több telefont, és akkor mindjár világos miről beszélek. Szerintem a többi telefon van túlszaturálva, és ha élőben keresed a színeket, csak fel kell nézned a kijelzőről a valóságba és egyből látod az iPhone van közelebb a valódi színekhez."a 3.5 meg igenis kicsi már sokaknak, nemtudom miért olyan nehéz belátni" Mégtöbbeknek meg igenis pont elég a 3,5 nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni?
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem, ha okosan csinálják, nem növelik az iPhone méretét, max 1-2mm-el és akkor egy vékonyabb kerettel egy 3,8-as kijelzőt lehetne rá tenni. Ennél nagyobb telefon nem kell. Az iPhone mérete pont tökéletes, ergonómiailag, esztétikailag és használhatóságban is. Szerintem nem véletlen ez a méret, ismerve az Apple és személyesen Steve Jobs mániákusság határát súroló (vagy túllépő
) maximalizmusát, ez a méret nagyon ki lett találva, és hosszas kisérletezgetés és tanulmány előzte meg azt. A felbontás, pixelsűrűség, képélesség és színhűség meg a mai napig a legjobbak közé tartozik a telefonok között, semmi oka ezen változtatni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Sose értettem ezt az "egykezes használat" érvet, én szinte soha nem használom egy kézzel a telefonom, csak ha telefonálok. Ha böngészek, vagy írok rajta, úgy kényelmes és ésszerű, hogy az egyik kezembe fogom a telefont, a másikkal meg pötyögök. Ki az aki kitekert ujjakkal tapicskol rajta egy kézzel??
Amúgy, nekem eddig tökéletesen elég a "3,5 méret. Nincs nagy különbség szerintem felhasználóélményben, hogy most "3,5 vagy "4,3. Az a pár milliméter nem oszt nem szoroz. Gépelésben pl. az iPhone verhetetlen, még álló formátumban sem ütök félre szinte soha, annyira pontos, precíz, a "7-es tabletemmel sokkal több gond van ezen a téren mint az iPhone-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest