- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz
johny dragon #48 üzenetére
A válasz Neked ment de általánosságban értettem
Egyetértek, hogy aki 1 telefont csinál az átlagnak, annak ez az ideális átmérő. Épp ezért kíváncsi vagyok az esetlegesen idén megjelenő iPhone5-re, hogy vagy lemaradnak a többi gyártó által diktált felbontási versenyben és marad a jelenlegi a HD720p szemben (szerintem a mostani már elég) vagy méretet kell növelniük. Anno mikor az SGS1 kivettem a dobozából én is néztem, hogy mekkora a D900-hoz képest, de kb 1 nap alatt hozzá is szoktam és igazából észre se veszem, hogy hány kézzel használom, csak használom. És nem nagyon olvastam még olyat, hogy valaki azért adná el, mert megvette, de túl nagy neki a telefon.
-
Robertoq
őstag
válasz
johny dragon #29 üzenetére
Kinek milyen. Sose fogom azokat megérteni akik kijelentik, hogy 4 col felett már nagy. Lehet neki nagy, nem tudja elképzelni akkorába a világot, de sok embernek meg az a kényelmes vagy valaki bevállal egy kis kényelmetlenséget, de cserébe nagy kijelzőt akar. Hiába akkora az SGS1-2 méretei mégis már több mint 30milliót adtak el, vagy a Note amiből kb 1millió elkelt és most indul Amerikába. Nem beszélve, hogy más a kijelző mérete, meg a telefon mérete. Anno pl a S2 kijelzője 0,3 collal nőt és sok olyat olvastam, hogy minek kellett, meg pont jó a S1 4 colja, miközben 3mm lett hosszabb, amit nem hiszem, hogy érzékelni lehet napi használatban. Szóval a méretekről beszélni felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest