- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Mint írtam elég sokszor volt dolgom a szervizzel, s mindig személyesen vittem el a telefont, ill. mentem érte. Futárral együtt kizárt dolog a 2-3nap alaplap csere vagy bármilyen nagyobb szerviz esetén!!!
Eléggé ismerem, hogy hogyan mennek a dolgok a TeleMax-nál..Kizárólag akkor lenne lehetséges a 3 nap, ha nem lenne min dolgozniuk, de mivel ők szervizelik szinte az összes márka készülékeit hivatalosan, addig lesz mire várni...
(Samsung, Motorola, LG, Nokia, Huawei, Alcatel, Philips...stb márkájú készülékeknek ők a hivatalos szakszervizük)Annál nincs gyorsabb, hogy személyesen beviszed a készüléket, ugyanis beérkezés szerint szervizelnek.. A futár szolgálat pedig minimum 2napot jelent (kijövet, ill. visszaszállítás).
Galaxy S-emet pedig eladtam 1 hónap használat után, mert 2-3hét alatt úgy elkezdett recsegni, ropogni, mintha gipszkarton csavarokat dobtam volna a konyhamalacba.
A dudornál lévő karcokról nem is beszélek, pedig tokban volt hordva.. -
Enjoy
addikt
Nem sok kártyafüggetlen készülékre adnak 2 év garanciát.
Volt D600-am, D900-am, I900-am mindegyiknél meghosszabbítottam a garit a samsung oldalán. Igaz más tészta, hogy nem vonatkozik mindenre a plusz 2 hónap..
Továbbá az I900-amban 5x cseréltek alaplapot, 3x kijelzőpanelt, mindig ugyanazok a hibák jöttek elő. A harmadik szervizbevitel után írtam egy hivatalos levelet a Samsung-nak, hogy ha újra előjön ugyanaz a hiba, akkor kérem a készülék cseréjét, mert egy-egy ilyen szervizelés mindig 2-3 hétbe telt. De elutasították, mert ők csak javítanak készülékeket..
5. előtt is írtam újabbat, amikor már ironikusra vettem a formát, de ha nekik megéri a folytonos szerviz díjakat és fő alkatrészeket cserélni, akkor csinálják..
iPhone-nál is ki kell várni a 2 hetet, de ott legalább kapsz egy új készüléket, új 1 év garanciával.. Nem szervizelnek, hanem megdobnak egy újjal, amit nem sok vállalat csinál.
(Azért nem mellékes dolog ez sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged