Hirdetés
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én vennék Apple cuccot, volt is. Csak mára már az ár/érték arány nálam nagyon nagyot esett. Tényleg jó cuccok. Ahogy andoridon is vannak nagyon jók. De a felsőkategória nekem nem "hozza vissza az árát". Pár nap és az alsó közepes 2 éves androidomat lecserélem egy felső-közepesre. Tesztek / videók / személyes vélemények alapján minden főbb feladatra tökéletes. Ehhez képest nekem nem érné meg plusz 100k-t kifizetni egy felsős androidos vagy Apple készülékért.
Aztán max nem játszok olyan játékokkal vagy "mókákkal" amihez erősebb vas kell.Ideje lenne már tényleg érdemi és hasznos programokat gyártani / kitalálni ami tényleg kihasználja ezt az erős vasat, pl a 4 magot. Mert az alapfunkciók már egy sima közepes andoridnál sem akadnak. 3D térkép egy jó ötlet lehet, nem ismerem. AR programok egy kis része még az alsó-közepes andromon is simán futott - már amennyit használtam.
Tehát valami erőteljesebb dolog kellene a játékokon kívül.
Videószerkesztés rendben van. De nyilván senki nem fog telefonon komoly szinten munkára vágni vagy PS-ezni. Nem arra való.A hardver végülis mindaddig nem érdekes, amíg minden program kifogástalanul fut. Ez Apple-nél nem is lehet kérdés, hiszen évente egy "új" hardver van. Androidnál már érdekesebb.
@cqr:
Ezen is elgondolkoztam már, de viszont az meg a másik véglet amit mondasz. Azért még a mai 4magos telefonos procik is fényévekre vannak az asztali 4 magostól. De még egy laptopban használatos mobilproci is nagyon messze van ugyanazon kategória asztali megfelelőjétől. Asztali PC-t munkára használva pedig ott már elkél az erő. Legalább egy q2quad vagy i5 teljesítményét kéne hozni ahhoz, hogy komolyan munkába is lehessen állítani asztali PC helyett.
De jelenleg a telefonba szánt hardverek kb egy 10 éves PC szintjén vannak. Ami így is szép teljesítmény, főleg a fogyasztás figyelembevételével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest