Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz culas25 #145 üzenetére

Az a baj, hogy ahol (Angliaban) igy fogyott a telefon, ott nem 200.000 az ara, foleg nem elofizetessel. A fizetesek magasabbak, ergo senki sem kolt el akkora reszt a fizetesebol, hogy megerezze egy telefon vetelekor.

A legjobb telefon nem az amibol a legtobbet el lehet adni. Anno a 6300 Nokiabol tobb fogyott mint az N95-bol, megsem volt jobb nala. Az Opelbol is tobb fogy, mint egy S Class Mercedesbol, megsem jobb az Opel. Csak olcsobb.

Szerintem sem tudja egy atlagember kihasznalni ezeket a telefonokat nem hasznalja ki. Szerintem az iPhone 4S eppen eleg arra, hogy normalisan lehessen telefonalni, a tobbi dolog mar szerintem tul sok egy atlagfelhasznalonak. Vannak olyan funkciok a telefonomban amit soha nem hasznaltam meg es valoszinuleg nem is fogok a kozel jovoben.

• Hadeska22

aktív tag

válasz culas25 #145 üzenetére

Ez nem Igaz. :D.
    Amikor Telekomnál dolgoztam (mobiltudósként) azt tapasztaltam hogy igen is sokan Pou miatt vették az S4-t :DDD
    .2048-hoz jobb esetben pici ész is kell :D.
    Amúgy teljesen egyetértek veled.

Régen a PDA-k kis számban voltak elterjedtek, mert nagyrészt csak a körültekintő emberek vették meg, illetve azok akik ki is tudták/akarták használni a tudását.

azóta meg hát tudjuk hogy az okostelefonok egy mesterségesen gerjesztett igény miatt kelendőek, nem a valódi tudásuk miatt.
    De ilyen téren édes mindegy, amíg megveszik évente 60 millióan addig ez a tendencia folytatódni fog.

Nekem van olyan ismerősöm amúgy aki szentül állítja hogy Ő a HD panelen látja a pixeleket, mert nini 10 centiről nézem és ott vagy te kis rakoncátlan pixel.És amúgy meg bevett szokás mindegyik szolgáltatónál azt sulykolni hogy kell a fullhádé, meg a 4 magos processzor. Az @ss penről már ne is beszéljünk.

(nem 1 embernek én mutattam meg hogy van benne cerka..mert azt sem tudta hogy létezik ilyen...), természetesen Note 2-3 telefonjuk volt, rajta szókeresővel, és Pou-val.

Új hozzászólás Aktív témák