Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #129 üzenetére
-
válasz
philoxenia #127 üzenetére
Neeeee origot neeeeeee!!!!
-
válasz
Rexdemon #113 üzenetére
Boldogat!
ahaha, egy jó kerek tizessel vagyok akkor fiatalabb. 87-es vagyok és múlthéten töltöttem a 31-et, pedig öregnek érzem magam, de ezek után inkább meg se szólalok.
A kindle-t én elkerülöm, tudom; környezettudatos, trendi, kis helyen elfér stb.. De nekem kell, hogy lássam a borítót a polcon, vagy hogy legyen a lapoknak szaga.
-
válasz
philoxenia #105 üzenetére
+ az idő, amikor abbahagyod az olvasást és elképzeled, képernyőn hogy nézne ki.
(nálam)
-
-
Egy élet alatt szerintem is pite.
Ok, akkor te jóval gyorsabban olvasol, mint én, vagy más az időbeosztásod. Alapvetően elmegyek melóba, edzeni, számlát befizetni, ha nincs online módja pl, vásárolni. BKV-n nyilván olvasok, otthon is megtehetném, de esti kidőlés előtt inkább sorozat. Hétvégén tény, hogy többször elővehetném, de egy Gyűrűk urát akkor se tudnék 1 hét alatt kiolvasni, csak szabin.
-
Az gondolom olyan hosszúságú is volt, ha heti 2
Pont azon agyalok, hogy 2012 óta minden 3-4 hét alatt kipörgetek 1 könyvet, mondjuk azt hogy havi 1-et, a tavalyi számra pontosan emlékszem; 14 könyvet olvastam el 2017-ben, mert ebből volt ami szabadság alatt megszaladt a kezembe. Tehát ha csak 2012 óta számolom, és 12-őt minden évre + a tavalyi rátám akkor máris 74. Ebben benne sincsenek az általános, majd középsulis + egyetemista koromban kiolvasottak, úgy hogy csak a saját akaratból vásárolt könyvekre gondolok.
Szóval az 1000, szerintem se ördögtől való szám.
-
Azt csak így offban mellékesen hozzátenném, hogy a GOT könyvek se túl jók. Beleolvastam, de nem fejeztem be, izginek izgi de irodalmi értéke az kb a 0 felé tendál, ráadásul angolul tettem mindezt és olyan "komplex" az egész szóhasználata, hogy ha középsuliban olvasom, akkor is megértettem volna. Nyilván nem Gaiman féle kontentre számítottam GOT-tól, de azért na...
-
Amit előttem leírtak az író hozzáállásáról azzal egyetértek, szóval nem ragoznám tovább.
De...azt se felejtsük el kedves Sapkowski, hogy a könyveket a játék miatt több ezer olyan ember vette meg, aki egyébként simán a polcon hagyta volna!! Szóval nézzük meg %-os éves leosztásban, hogy hogyan alakultak a játék megjelenése előtt a sorozat köteteinek az eladási mutatói. Tudom kanapéból/székből könnyű pofázni, de biztos vagyok benne és fogadni mernék rá, hogy szignifikáns a különbség, amióta a játék sikeres.
Amúgy: Csak az első könyvet olvastam, azt is 2 éve és nyögvenyelős volt. Nem volt rossz egyáltalán, csak túl sok jó könyvet olvastam és ahhoz, hogy beinduljak tőle valószínűleg a 80-as években kellett volna 18-25 évesnek lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest