- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
quailstorm #290 üzenetére
Ezen ugyan nem menne a Windows, nincs hozzá támogatás, nem is lesz, az Imagination meg köszönjük, de inkább ne írjon még egyszer WDDM drivert. Maradjanak csak iOS-Android vonalon, jobban megy az nekik.
-
daniel909
addikt
válasz
quailstorm #209 üzenetére
Az bukás lenne a rendszer miatt. Jól fogynak a win tabok?? Jaah...
Az android az egyetlen értelmes alternatíva. -
törölt tag
válasz
quailstorm #217 üzenetére
És az nem lehet, hogy valakinek pont hátrány, hogy egy fullos PC?
Van otthon egy PC-m, elég belőle egy (és amúgy köszöni, tök jól megvan win nélkül is), tablet nem erre kell, fenének sem hiányzik, hogy XP-s appokat futtassal egy 9"-os érintőkijelzőn. Teljesen jó lesz ez a gép, legalábbis eddig úgy tűnik, aztán a megjelenés után meglátjuk majd.
-
ctvagyok
őstag
válasz
quailstorm #219 üzenetére
Valahogy otthon és mobilon is folyton be vagyok jelentkezve. Azért, hogy lássam mikor jön ki új videó. Egyből látom mi érdekel, mit akarok megnézni. Az meg, hogy logikátlan nem igaz. KB ugyanaz mint a webes felület.
"Nokia" tablet fórumban meg nem én vetettem fel, a wp Android összehasonlítást. Felesleges volt erről a véleményem kifejteni, csak a sok wp fanság ereje felszabadította a rejtett pontenciálom.
Tényleg nincs bajom a wp-vel. Remélem következő telefonom wp lesz. Nekem még nem tökéletes, de már kevés komprimusszomot kellene kötnöm.(#221) dreamdancer ha alma logóval készülne a Lumia 930, eladási rekordot is döntene
-
ctvagyok
őstag
válasz
quailstorm #217 üzenetére
Első két mondatom nem olvastad? Írtam, hogy nem wp. Van szemem. A kritika arra vonatkozik hogy a wp jobb e mint az android.
Te megadod a google fiókod adatait egy 3rd party appnak? Beágyazott videókat milyen szarol játsza le néha a böngészó hogy csak na. De csak példa volt. Bár aki nem néz annyi youtubeot annak lehet mindegy.
Olvasok egy két wps topikot, és amilyen kérdések ott felmerülnek, néha csak nézek.
Mint az, hogy nem lehet a galériával teljes felbontásban nézni képet. WTF? Nézzem meg a fényképezőbe belépve? Megoldás level 9000. -
ctvagyok
őstag
válasz
quailstorm #215 üzenetére
Van start menü. Ez nem is WP.
Amúgy jópofa, főleg a toll miatt. Bejönnek nekem az Asus táblagépei.
Azt meg nagy fanság lenne azt mondani, hogy a wp ugyanolyan szinten van programkínálatban mint az Android. Androidra ha kell valami, van belőle 10 a marketen. Bármi is jusson eszembe. WP-n pedig külön program kell, hogy teljes felbontásban megnézzek egy képet a galériába? Nincsenek natív google kliensek ( pl youtube?).Tudom ez a google miatt van. De addig is milyen wp felsőrendűségről beszélünk?
Nem vagyok wp ellenes, magam is vennék wp-t, de azt gondolom, hogy inkább közép és alsó kategóriában erős a wp. Felsőben androidal és iOSel szemben még nem teljesen egyenlő. -
kolosanyi
veterán
válasz
quailstorm #118 üzenetére
Jó, de ezzel csak lejáratják a nevet.
-
virkir
veterán
válasz
quailstorm #114 üzenetére
(#113) felhasznalo2 : az már csak a te igénytelenséged minősíti.
Tehát akkor ez az igényesség teteje
Ez meg az alja mert nem nokia.
Háthogyne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest