- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ctvagyok #287 üzenetére
Akkor te a szerencsés kisebbségbe tartozol, mert nekem csak az elmúlt 2 évben 4 Androidos telefonom, és három tabletem volt. Mindegyiken akadt ahogy az meg van írva.
Biztos ismerős a böngészős felületről az, amikor hiába klikkelsz a csíkon akárhova, vagy nem, vagy rohadt lassan kezd betölteni a videó. Vagy megáll a letöltés. Vagy egyszerűen be sem tölt, csak ha ráfrissítesz. Na ezt csinálja az app is. Hálózati probléma sem lehet, mert ez idő alatt számtalan helyen számtalan különféle routerhez kapcsolódva is csinálta már. WVGA, qHD, HD, full HD kijelzős készülékeken is. -
gretzky77
veterán
válasz
ctvagyok #218 üzenetére
Szerintem te a galériában teljes felbontású képnél a raw formátumú képre gondolsz nem? Azt valóban nem látod csak a fényképezőnél vagy fájkezelőben bár ezzel szerintem semmi gond nincs! A nyers kép ugye szerkesztésre van,igy nem értem mitől lenne jobb ha a galéria mutatná, a normál kép pedig teljes felbontásban van a galériában ha ugye raw vagy dng formátumot nem nézzük!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ctvagyok #218 üzenetére
"Beágyazott videókat milyen szarol játsza le néha a böngészó hogy csak na"
Na, mert a droidos YouTube kliens nem? Talán még szarabbul is. Ötödik éve használok droidot telefonon és tableten is. A YouTube kliens egyre igénytelenebb lesz.
A kettővel ezelőtti downgradeben a widgetet is kivették belőle. Ami a legszomorúbb, hogy a kliens sokszor még akkor sem képes folyamatosan, beakadás, döcögés nélkül lejátszani egy videót, ha a routertől 2 méterre ülsz.
Már betöltött videót a mai napig nem lehet előre/hátra tekerni. Ha lockolod a képernyőt, leáll a videólejátszás....folytassam még?
Persze reklámmal tele van azért b#szva az egész. Ha meg adblockert kapcsolok, az olyan oldalakat is kilő, amiket viszont szeretnék látogatni.
Ennyit tud a droidos YouTube kliens.
Szerencsére van rá alternatíva (PVStar+). Kb. egy éve használom.
Ez most nem egy droid ellenes debate akar lenni, mondom hogy sokadik éve használom a rendszert, mivel egyenlőre nincsen számomra komolyan vehető alternatívája. iOS-től erős sugárban hányok a lábam elé, a komolyabb Windowsos tabok még drágák. A BB meg kiesett a játékból. -
quailstorm
félisten
válasz
ctvagyok #218 üzenetére
galériához nem tudok mit hozzáfűzni, eddig nem tűnt fel L520-on hogy gáz lenne
olvastam az elejét de ez akkor is egy Nokia tablet cikk alatti fórum
nem adom ki a fiókom adatait, anélkül is el lehet lenni
droidon is hiába van bejelentkezve a gyári kliens, semmire se megyek vele olyan logikátlan és kényelmetlen
mondjuk a webes felület is az de azt legalább megszokom, meg vannak leírások mi hol van benne...
100+ feltöltött videón már túl vagyok, de ha csak nézek valamit akkor minek bejelentkezni?
Kommentelni meg általában nem érdemes. -
quailstorm
félisten
válasz
ctvagyok #216 üzenetére
Ki beszélt itt WP-ről? Jaaa te.
Natív youtube kliensre mi szükség? Az az ami úgyse működik, most is alapfunkciókat tettek fizetőssé...
iOS-en, Maemon, WP-n sose a gyári volt a menő számomra.Igen, valamilyen szinten hiányos a WP programkínálata, bár a mindennapi élethez megad mindent. Meg fejlődik, szép lassan, biztosan.
Viszont az Asus Vivo tab egy fullos PC, ébresztő! XP óta ami szoftvert írtak az 99% hogy megy rajta. Legfeljebb a felület kényelmetlen. De ott a teljes metro is ha nem akarsz mütyürészni és van olyan app ami ellátja a kívánt funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest