Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Ritka kivételek egyike vagy! Elküldtem nekik vissza és a gariztatás első hónapja azzal telt hogy nem találták a tabletet. Átvették de nem találják. Aztán mikor már (jogosan, sok-sok ferebeszélés és hülyítés után) az anyukájukat emlegettem telefonban akkor ő is elkezdett anyázni és lebaxták a telót, majd többet fel sem vették mikor saját számomról hívtam őket. Mit képzelnek ezek?? Egy ilyen cégnek már rég nem szabadna, hogy érvényes engedéje legyen. Ez csak rövid leírása az esetnek. Valójában fél évig kellett cirkuszolni mire végül eredmény lett. Tehát a MyAudio a legnagyobb hulladék ami létezhet hivatalosan a boltokban.
-
alfaromeo33
aktív tag
aTab -MyAudio. A két legnagyobb hulladék amit hivatalosan árulnak itthon.
aTabról csak annyit tudok, hogy 10 termékből 8 hibás. MyAudio szintén zenész, de ott még a garanciális ügyintézés is vérlázító. Az ember mire TALÁN végére jut az ügyintézésnek addigra vagy ott tart, hogy bíróságra akar menni vagy minimum pofánbaxná a "kedves" és "ügyfélközpontú" ügyintézőt.
Inkább egy kínából rendelt jobb noname, kínába küldős garival, minr ezek az ipari hulladékok. -
alfaromeo33
aktív tag
Az alma meg a másik véglet. Nagyzolás feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest