- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
alfaromeo33 #87 üzenetére
Akkor lehet, hogy mázlim volt. Kopp-kopp
Sokszor a nagy gyártók sem jobbak. Sőtt... Csak a konkrét példa miatt. Párom Huawei telefonján 2 hónapig ültek. Makulátlan volt a készülék, sehol egy karc, vagy bármi sérülés. Pedig fólia se volt rajta. Mikor nagy nehezen visszakaptuk, akkor láttuk, hogy a két alsó sarka leverve, a kijelző meg olyan volt, mintha 100as csiszolópapírral dörgölték volna. Leálltunk vitázni a túliskolázott szervizessel a tré mobilba, a simet se tudta beletenni a telefonba, de még a végén mi voltunk a faszok. A hiba meg 2 nap múlva előjött újra. Azóta a dobozában pihen. (de utólag bosszút álltam
)
-
batai15
félisten
válasz
alfaromeo33 #71 üzenetére
Mediaba 23 ért vettem . A próba darabra azt mondtam elmegy. Mikor a sajátot haza vittem, az érintő mintha valami pet palackból lenne,hót lassu a tab, appok se futottak ,hadd ne soroljam.
-
retroid
senior tag
válasz
alfaromeo33 #71 üzenetére
Na igen....
A garancia a másik...
Úgy látom erre a csodára 1 év gari van... Csodálkoznék ha 1 évig semmi baja nem lenne....
-
zotyesz66
őstag
válasz
alfaromeo33 #38 üzenetére
Egyáltalán nem, ott nem kérdés, hogy használható terméket kapsz a nem annyira kevés pénzedért! Állítom, hogy egy használt ipad1 fele ekkora memóriával használhatóbb cucc mint ez. Persze használtan is háromszor ennyibe kerül minimum, de annyival többet is ér.
-
retroid
senior tag
válasz
alfaromeo33 #38 üzenetére
Azért pl Ipad mini 70korul szerintem nem egy rossz vétel mostmár
Tény hogy kissé tul vannak árazva az Ipadek de kezdenek ott is jóárasodni a régebbi de még siman bevallalhato modellek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest