- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Sajnos pont láttam, ezért mondtam azt, amit. Valami gyalázatos az a kijelző. Pedig nem vagyok nagyon "igényes", nekem megfelel pl. a Sony-k TFT-je is. Van nálunk most egy Voda Smart Mini, annak se ennyire gáz (sőt), ez valami olyan, mint a régi notebookok DSTN kijelzője.
-
zotyesz66
őstag
De basszus, nem mindenki olvasgat fórumokat! És nem is elvárható. Sokan csak annyit tudnak, hogy a tablet milyen menő mostanában, ez meg már olcsóbb, mint egy digitális fényképkeret. Miért ne próbálkozna be? Gondolja, biztos bevizsgálták, hiszen nem árusítaná a Metro meg egyéb multik.
-
zotyesz66
őstag
válasz
alfaromeo33 #38 üzenetére
Egyáltalán nem, ott nem kérdés, hogy használható terméket kapsz a nem annyira kevés pénzedért! Állítom, hogy egy használt ipad1 fele ekkora memóriával használhatóbb cucc mint ez. Persze használtan is háromszor ennyibe kerül minimum, de annyival többet is ér.
-
zotyesz66
őstag
kevered a szezont a f....., aki eladta, az a gyökér!!!
miért kötelező mindennek utánanézni, amit meg akarunk venni? félreértés ne essék, én tudom, hogy mindennek utána kell nézni sajnos, de azért elég szar felé megy a világ, hogy ez kvázi kötelező. ha nem akarjuk átb@szva érezni magunkat.
Ez a 10k borítékolhatóan ablakon kidobott pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest