Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
zotyesz66
üzenetére
aki eladta, az a gyökér!!!
miért kötelező mindennek utánanézni, amit meg akarunk venni? [...] de azért elég szar felé megy a világ, [...]Ez bizony legalább párszáz éve (persze valójában mióta csak kereskedelem létezik...) mindig is így volt, emiatt teljesen felesleges háborogni.
Ha az elvárható minimális tájékozódás nélkül csinálsz valamit (mégis, mi a pöcsre van a fórum meg az egész internet, ha nem arra, hogy információt szerezz...?), akkor annak igenis viseld te a következményeit. -
retroid
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Szerintem ugy értette hogy egy olyan termék amit nem mindennap vesz az ember mint pl kenyér vagy boxer vagy dezodor hanem hosszabb tavra es mondjuk az ara is magasabb es összetettebb a termek azért nem art ha valami fogalmunk van rola.
Autot se ugy vesz sztem a lgtobb ember h randomba
Aki meg ugy vesz az meg altalaba eleg fullosan gazdag
Az tabletbol is pl nem ezt veszi meg 10ezerért hanem Ipad Airt vagy NExus 7 2013atna azokat veheti randomba impulzosként
-
atike
nagyúr
válasz
zotyesz66
üzenetére
....aki úgy vesz valamit, hogy azt sem tudja mi az...? Nem is tudom mi a jó jelző rá. Oké, sem gyártani, sem eladni nem lenne szabad - nemhogy megvenni ez tény. De ha én valamit szeretnék venni azért legalább egy minimálisan de utánanézek, keresgetek, vagy ha totál nem értek az adott dologhoz akkor utánakérdezek... És ez tartós fogyasztási cikkre nézve (tipikusan a műszaki eszközök) fokozottan igaz. És mindenkinél az kellene, hogy legyen... Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az elvárható minimális tájékozódás nélkül csinálsz valamit (mégis, mi a pöcsre van a fórum meg az egész internet, ha nem arra, hogy információt szerezz...?), akkor annak igenis viseld te a következményeit.
Az tabletbol is pl nem ezt veszi meg 10ezerért hanem Ipad Airt vagy NExus 7 2013at