Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos1988

addikt

válasz lacuspapus #138 üzenetére

Minap az ismerősömmel (eladó) beszéltem az MM-ben és ne tudd meg mennyien választották inkább az olcsó táblagépet épp az ára miatt, még annak ellenére is, hogy volt olyan kis srác, aki szó szerint kioktatta a szüleit arról, hogy miért is érné meg a drágábbat venni (dps dream 7 vs. az akkor pont akciós wayteq 79qci). Elég sok volt közöttük az árérzékeny, de ugyanakkor teljesen műszaki analfabéta szülő, szóval nem olyan rózsás a helyzet, mint egy porszívó vásárlás esetében.

Viszont nem kellene a többszörösét kifizetni, csak elég lenne rádobni 7-8 ezret és kapna kicsit minőségibb vackot, ami már jobban megérné ennél (pl. Concorde Rokee).

Illetve továbbra is azt mondom, hogy arra amire egy tudatos vásárló használni akarja, mondjuk azt, hogy rendben, elegendő. De itt a kvázi hibás darabszámmal van a gond, ami ráadásul olyan hiba, hogy amiatt cserélni biztos nem fogják a gépet, és azzal is, hogy a karácsony közeledtével, sokan ajándéknak szánják, leginkább a gyereknek veszi a hozzá nem értő szülő (és itt jön képbe a csalódottság). Az olcsó húsnak, ez esetben, nagyon híg a leve.

Egy szónak is száz a vége. Én vásárlás előtt 72 pontos betűkkel tájékoztatnám az embereket, hogy mit is fog kapni ennyiért és mik lehetnek a várható problémák. :))

Szerk.: atike +1.

• atike

nagyúr

válasz lacuspapus #138 üzenetére

Nem volt jó a példa, mert a teszkós porszívóval is simán takarítasz gond nélkül... Az egyszerű mint egy faék, teszi a dolgát...

Itt viszont nehéz azt elképzelni, hogy egyből mindenféle gond vagy kompromisszum nélkül megkapod azt, amire vágysz akkor, amikor tablet vásárlásra adod a fejed. És ez lényeges különbség. Még ha kibontás után egyből még netalán rendben is van, 1-2 hét használat után garantált az "agybaj"... Sajnos.

Írtam korábban is, hogy simán reális az, hogy jópár olyan emberke lesz, aki eddig nem használt tabletet, és akkor most majd "de jó, olcsó, gyerünk" - vesz egyet.... És innentől kezdve kapásból általánosítva kijelenti majd, hogy milyen rossz is a tablet, vagy ha egy kicsit "ért" hozzá, akkor meg, hogy milyen rossz az Android.

Elhiszem azt, hogy lesz olyan hozzáértő, aki azt mondja, hogy 10-esért vettem, nincsenek elvárások, csodák pedig nincsenek.... De ezekből lesz a kevesebb. Sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák