Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos1988

addikt

válasz helixP #142 üzenetére

Ezek mind egytől-egyig buta példák voltak.

De ahhoz képest, hogy mi volt a minimum elvárásod egy táblától, nagyon - de nagyon - alá adtad.

• janos1988

addikt

válasz lacuspapus #138 üzenetére

Minap az ismerősömmel (eladó) beszéltem az MM-ben és ne tudd meg mennyien választották inkább az olcsó táblagépet épp az ára miatt, még annak ellenére is, hogy volt olyan kis srác, aki szó szerint kioktatta a szüleit arról, hogy miért is érné meg a drágábbat venni (dps dream 7 vs. az akkor pont akciós wayteq 79qci). Elég sok volt közöttük az árérzékeny, de ugyanakkor teljesen műszaki analfabéta szülő, szóval nem olyan rózsás a helyzet, mint egy porszívó vásárlás esetében.

Viszont nem kellene a többszörösét kifizetni, csak elég lenne rádobni 7-8 ezret és kapna kicsit minőségibb vackot, ami már jobban megérné ennél (pl. Concorde Rokee).

Illetve továbbra is azt mondom, hogy arra amire egy tudatos vásárló használni akarja, mondjuk azt, hogy rendben, elegendő. De itt a kvázi hibás darabszámmal van a gond, ami ráadásul olyan hiba, hogy amiatt cserélni biztos nem fogják a gépet, és azzal is, hogy a karácsony közeledtével, sokan ajándéknak szánják, leginkább a gyereknek veszi a hozzá nem értő szülő (és itt jön képbe a csalódottság). Az olcsó húsnak, ez esetben, nagyon híg a leve.

Egy szónak is száz a vége. Én vásárlás előtt 72 pontos betűkkel tájékoztatnám az embereket, hogy mit is fog kapni ennyiért és mik lehetnek a várható problémák. :))

Szerk.: atike +1.

• janos1988

addikt

válasz helixP #136 üzenetére

Zsákba macska. Kifogtál egy jó darabot (de pár hónap után leszek kíváncsi, hogy akkor is gondok nélkül fog-e működni), de viszont lassan már annyian panaszkodnak az ennyire szuper olcsó táblákra, mint amennyien meg vannak elégedve vele. Nekem sem a teljesítményével van bajom, hanem a nem megfelelő minőségével. Csak elég benézni néhány olyan oldalra ahol lehet a termékről véleményt írni, panasz áradatokkal találkozik az ember. Sokkal nagyobb arányban fordulnak elő hibás/használhatatlan darabok, mint a 2-3x ennyibe kerülő társaiknál, rengetegen panaszkodnak az akku teljesítmény hamari vissza eséséről, a rossz wifi jelről, a rendszer teljesítményről pár heti belakás után (idegesítő belassulások), az egészen extrém hibákig, mint pl. az el sem induló darabokról. És akkor az olyan dolgokról, mint a pocsék kijelző (ami iszonyatosan torzít, már egy kisebb elforgatásnál is), a kevés memória, a torz hang és a hasonlóak, ami fajta jellegű az ilyen olcsóságoknál, nem is említem. És akkor erre jönnek rá a fentebb említett problémák, aztán meg (megint) becsapva érzik magukat az emberek, mert őket erről nem tájékoztatták. Ne magadból indulj ki, aki ért is hozzá és tudja mire fogja használni és tisztában van a hátrányokkal. Hanem a másik, sokkal nagyobb oldalból, akik csak az árat nézik - ami jó nagy számokkal van feltüntetve -, de a sok negatívumról meg hallgatás van. Ezért írtam - kicsit ironikusan - hogy az ilyen termékeket nem engedném forgalmazni. Komolyan mondom, kevesebb kockázatot vállal az ember, ha egy hasonló árú gépet rendel magának Kínából.

Szerk.: Karácsonyi ajándéknak pont jó, a kölök örülni fog neki és olcsó (gondolja az anyjuk, meg az apjuk). Csak amikor kibontja a gyermek az ajándékot, megdöbbenve fogja tapasztalni, hogy a számára jobb játékok nem is mennek rajta. Csalódottság +1.

• janos1988

addikt

válasz helixP #132 üzenetére

Akkor ajánld nyugodt szívvel a rokonaidnak, barátaidnak és ismerőseidnek az ilyen "jóárasított" 10-13e ft-os táblákat. Sőt, magadnak is vegyél egyet légy szíves és használd teljes megelégedéssel.

• janos1988

addikt

Az ilyen termékek forgalmazását miért engedik az országban :F költői kérdés...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés