- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #144 üzenetére
Megint nem olvasol: ettől a táblától várok el ennyit. Van már 2 a családban mind a kettővel más elvárásaim voltak, más összeget is költöttem rá, más minőséget is kaptam.
Ez így korrekt. 10.000 Ft-ért ezt vártam, ezt kaptam. Nem adtam alá egyáltalán, mert ahhoz, amit elvárok tőle nem kell jobb. Jobb kijelzővel meg már nem érte volna meg, mert akkor nagyobb proci kellene, az meg további plusz költség és számomra felesleges funkcionalitás bővülés.
Értsd meg: célgépet vettem, ehhez mérten jó áron. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #137 üzenetére
Nekem ott a Speedshop, aki nem egy pl. Senzheni cég, ha kell gari, ott vannak ők.
Amit meg mondtál, hogy csalódnak az emberek. Ha nem néznek megfelelően utána, ha nem kérdeznek meg egy hozzáértőt, meg is érdemlik. Az ilyen nem tudatos fogyasztókat nem tudom sajnálni. Semmilyen terméket nem szabad megvenni utánajárás nélkül.
Hazudik a specifikáció? Nem. Meg lehet nézni előtte az üzletben? Meg. Nincs itt hiba. -
lacuspapus
tag
válasz
janos1988 #137 üzenetére
Ne haragudj, de szvsz rosszul közelíted meg a témát.
Abban igazad van, hogy lesznek/vannak vele problemák, de pont az ára az, ami figyelemfelkeltő meg a hozzá nem értőknek is. Ha ki van rakva több féle, némelyik ennek az értéknek több tízszereséért, akkor csak nem támasztok csúcs igényeket. Borzasztó egyszerű, mert azt még az egyszeri háziasszony is tudja, hogy mi a különbség a teszkós porszívó (5990.-) és a miele takarítógép között (74990.-)!!
Egy szóval, aki ilyet vesz mitől lehetne csalódott? Hogy nem megy a real racing 3? fenét.. ha már egy index.hu-t sem tudna betölteni, joggal sérelmezhetné bárki, de erről szó sincs. Olcsó húsnak híg a leve, de valaki azt is megeszi, mert nem futja drágábbra, és örömmel fogja rajta nézegetni a recepjeit/sporthíreit/mobilarénás cikkeit -
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #134 üzenetére
Látom, hogy read only-ban vagy elég rendesen, ugyanis képzeld: vettem egyet. Önmagában egy készüléket nem lehet értékelni. Azt kell megnézni, hogy mire kell, és arra megfelel-e? Olvass vissza és nézd meg, hogy reálisan értékeltem, kidomborítva negatívumot és pozitívumot.
Olvasásra jó. (e-mail, könyv, web). Szeretnék rajta filmet nézni? Nem. Szeretnék rajta 3D-t játszani nem. Sakkozni lehet rajta? Lehet.
Tízezret megér erre? Meg. Ezekre a funkciókra megelégedéssel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Autós topik
- PlayStation 5
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest