Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
Mert a feltörekvő óccó csájna csodák aztán érték örzőek....... Ennyit a lila ködről
. S betűvel kezdődő telefont nem venne, mert??? Én meg nem veszek olyat aminek ha kimondom a nevét csak pillognak rám hogy mi történt? Mert valljuk be, azonkívül hogy fikarcnyit sem jobbak mint az S betűs vagy bármely betűs termékek, még a nevük is vicc.
-
tom956ster
aktív tag
-1
Ez a szomszéd duma azért elég gyenge...
Kategorikusan elástad mindkét "S"-el kezdődő márkát - szerintem ez ebben a formában butaság.
Nincs lila ködö a szemem előtt, jelenleg a családban van két Samsung, egyik sem betegeskedik. Szervízt még az életben sem láttam belülről, pedig pár Samsungot már én is "próbáltam"...
Egyszóval az általánosítás nem biztos hogy helyén való...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest